A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Вітання міському голові Богдану Юзвяку

Дата: 15.08.2019 00:30
Кількість переглядів: 600

    Колектив Новокалинівської міської ради засилає найщиріші вітання розумному, виваженому, юридично грамотному, багаторічному керівникові – голові об’єднаної територіальної громади Юзвяку Богдану Осиповичу з нагоди Дня народження. Шановний Богдане Осиповичу, завдяки Вашому професіоналізму, життєвому досвіду, витримці, виваженим рішенням, злагодженій командній роботі і результативним діям, наша об’єднана територіальна громада активно розвивається, зберігаючи свою самобутність, неповторність, багату історію і традиції. Ви задаєте тон усім починанням і планам. Ви вміло організовуєте усю роботу та своїм оптимізмом ділитеся з нами. Важливо, що сповна віддаєтеся роботі, в усе вникаєте і даєте корисні поради. Ви серцем вболіваєте за зміни, спрямовані на становлення добробуту жителів об’єднаної територіальної громади, відчуваєте, наскільки сьогодні, в період постійних реформацій, люди потребують допомоги з боку влади, знаєте, як вийти зі складної ситуації, врахувавши всі можливі ризики.

Тож нехай оптимізм і життєва енергія супроводжують Вас і надалі, дають можливість реалізовувати ідеї і приймати мудрі рішення.
      Зичимо, щоб і надалі Ваша праця була плідною та змістовною, розпочаті справи принесли вагомі результати, а успіхи йшли поряд з особистим щастям, злагодою та достатком. 

      Бажаємо Вам міцного здоров’я на многії літа, благополуччя, щедрої долі, щастя у житті, творчої наснаги у відповідальній роботі на благо Новокалинівської об’єднаної територіальної громади! Хай доля завжди буде прихильною до Вас, кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки, а дружні привітання додадуть життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі.

Хай реальністю стане мета,
Що у серці палає вогнем,
І нехай перемог відчуття
Все сильніше стає з кожним днем!

      Із повагою

     працівники Новокалинівської міської ради,

виконавчий комітет, депутаський корпус

 Bohdan Yuzviak, holova Novokalynivskoi OTH-

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь