Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

Великодні подарунки для тих, хто зараз так потребує уваги

Великодні подарунки для тих, хто зараз так потребує уваги

Великдень – найбільш світле християнське свято. Свято перемоги добра над злом, життя на смертю, свято життя. Саме в такі дні серця людей відкриті як ніколи для добрих вчинків. Це свято входить в кожну домівку з Божим благословенням, сповнює віри в краще майбутнє, духовно очищає. За традицією, напередодні Великодніх свят, працівники міської ради передали від міського голови Богдана Юзвяка для одиноких громадян Новокалинівської об’єднаної територіальної громади 68 пасок та продуктових наборів. 

02:32 25.04.2019

Великодній ярмарок-2019 в Новокалинівській ОТГ

Великодній ярмарок-2019 в Новокалинівській ОТГ

18 квітня 2019 року на центральній площі міста Новий Калинів, відбувся традиційний передсвятковий Великодній ярмарок-2019 під назвою “Радість Великодня”. Учні закладів освіти Новокалинівської об’єднаної територіальної громади представили власноруч виготовлені вироби на великодню тематику (писанки, крашанки, виконані техніками квілінг та декупаж, великодні композиції). По справжньому весняна погода сприяла проведенню свята.

23:37 21.04.2019

Проекти місцевого розвитку

Проекти місцевого розвитку

     Цього року Новокалинівською міською радою на обласний конкурс проектів місцевого розвитку (раніше мікропроектів) було подано 5 проектів. Як уже стало відомо, 5 квітня, переможцями стали 4 з 5 проектів. Це проекти:

10:55 07.04.2019

Щодо виплати допомоги багатодітним сім’ям

Щодо виплати допомоги багатодітним сім’ям

13 березня 2019 року Урядом прийнято постанову № 250 «Деякі питання надання соціальної підтримки багатодітним сім’ям», якою з 01.04.2019 року запроваджено виплату допомоги на дітей, що виховуються в багатодітних сім’ях. Допомога надається одному з батьків дитини, які постійно проживають разом з дитиною за зареєстрованим місцем проживання або місцем фактичного проживання. У разі коли в сім’ї одночасно народилося двоє і більше дітей, внаслідок чого сім’я набула статусу багатодітної, виплата допомоги здійснюється на кожну таку дитину. 

02:52 03.04.2019

У СВІТ ДИТИНСТВА – ЧЕРЕЗ КНИГУ

У СВІТ ДИТИНСТВА – ЧЕРЕЗ КНИГУ

Одним із найулюбленіших казкарів усіх часів і народів визнаний Г.К.Андерсен – автор всесвітньо відомих казок для дітей і дорослих. Саме в день народження Г.К.Андерсена, 2 квітня, у всьому світі відзначають Міжнародний день дитячої книги. До Міжнародного дня дитячої книги бібліотекар Ганна Гнатишак  вітала у себе читачів, щоб вшанувати книгу – цей особливий світ, який можна осягнути розумом і серцем.

22:59 02.04.2019

Відомий гетьман - невідомий поет

Відомий гетьман - невідомий поет

      20 березня виповнилось 380 років з дня народження великого гетьмана України Івана Мазепи. В історії України ця постать займає визначне місце, як державний діяч і меценат рідної культури. Іван Мазепа мріяв про вільну, незалежну країну з високою культурою, багатим духовним життям, міцною релігією, передовою освітою, мистецтвом та літературою.

23:46 22.03.2019

Про своє здоров'я потрібно дбати завжди

Про своє здоров'я потрібно дбати завжди

    Про своє здоров'я потрібно дбати завжди. З метою покращення медичного обслуговування населення Новокалинівської ОТГ та збільшення доступності медичних послуг Комунальне некомерційне підприємство Новокалинівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги  під керівництвом головного лікаря Ірини Тустановської організовує періодичні виїзди медичної бригади на ФАПи об'єднаної територіальної громади.

16:33 22.03.2019

Поетично-мистецьке свято "Шевченко - наш. Він для усіх століть..." присвячене 205-ій річниці з Дня народження Тараса Шевченка

Поетично-мистецьке свято "Шевченко - наш. Він для усіх століть..." присвячене 205-ій річниці з Дня народження Тараса Шевченка

       В Україні березень часто називають Шевченковим. І це не випадково: щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас і щороку новим, неповторним. Пройшло вже майже два століття, а вірші, написані Тарасом Шевченком, бентежать душі українців, хвилюють, навчають, виховують. 10 березня 2019 року в Народному домі м. Новий Калинів пройшло поетично-мистецьке свято "Шевченко - наш. Він для усіх століть..." присвячене 205-ій річниці з Дня народження Тараса Шевченка.

23:51 10.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь