A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

Урочистості з нагоди Дня вчителя в Новокалинівській ОТГ

Урочистості з нагоди Дня вчителя в Новокалинівській ОТГ

День вчителя – одне із найяскравіших осінніх свят. Це свято за традицією є більш, ніж просто одним із професійних, воно є справжньою урочистістю. Адже немає у світі людини, чия доля ніколи не перетиналася б з долею вчителя, вихователя, педагога. Саме для них, освітян, напередодні Дня вчителя у Народному домі міста Новий Калинів пройшли урочисті заходи.

02:44 02.10.2017

В Новокалинівській ОТГ відлунав перший дзвоник

В Новокалинівській ОТГ відлунав перший дзвоник

 За традицією 1 вересня в навчальних закладах Новокалинівської ОТГ пролунав перший дзвоник. В цей день біля кожного шкільного порогу зібралися учні, вчителі, батьки та поважні гості.

02:40 05.09.2017

Привіт з маленької України!

Привіт з маленької України!

 Так хочеться прокричати на всю велику і простору Україну – найбільшу за площею на карті Європи, - коли побуваєш на Одещині у Приморську. Там впродовж 10-ти років функціонує дитячий оздоровчий табір «Аїст».

02:32 04.09.2017

Хай щастя, Україно, тебе не цурається!

Хай щастя, Україно, тебе не цурається!

Нинішнього року відзначення Дня Незалежності України Новокалинівською об’єднаною територіальною громадою відбувалося у приміщенні “Дивосвіту” дитячого районного будинку “Рідний дім” с. Корналовичі.

02:29 27.08.2017

Святкування Дня авіації України в військовій частині А3913 м. Новий Калинів

Святкування Дня авіації України в військовій частині А3913 м. Новий Калинів

26 серпня 2017 року відбулось святкування Дня авіації України в військовій частині А3913 м. Новий Калинів. Привітали військовослужбовців-авіаторів настоятель парафії святого рівноапостольного великого князя Володимира Української Православної Церкви Київського Патріархату м. Новий Калинів Ярослав Фабіровський, голова Самбірської районної ради Віталій Кімак, голова Самбірської районної адміністрації Микола Фрей, секретар Новокалинівської міської ради Ярослава Каркач та ветеран військової служби Василь Тупіка.

02:09 26.08.2017

Три дні Новий Калинів жив святом

Три дні Новий Калинів жив святом

Яскравим було відзначення 29 липня Дня міста Новий Калинів. Після внесення Державного прапора та герба міста військовослужбовцями місцевої частини авіаторів, ведуча – директор музичної школи Новокалинівської міської ради Галина Баковська, озвучила: цьогорічне його відзначення присвячене 17 - річниці утворення територіальної громади, 12 - набуття статусу міста та другій річниці утворення об"єднаної територіальної громади.

01:59 03.08.2017

Продовження святкування храмового свята в м. Новий Калинів

Продовження святкування храмового свята в м. Новий Калинів

Із Києва по всій Україні! Під таким гаслом 30 липня 2017 року у приміщенні міського Народного дому наймолодшого міста України – Новий Калинів пройшов урочистий захід, присвячений храмовому святу, Дню міста та 1029-й річниці Хрещення Руси-України, який провела громада та вихованці недільної парафіяльної школи парафії святого рівноапостольного великого князя Володимира Української Православної Церкви Київського Патріархату.

01:54 30.07.2017

Храмове свято в м. Новий Калинів

Храмове свято в м. Новий Калинів

28 липня 2017 року парафіяни церкви святого рівноапостольного великого князя Володимира м. Новий Калинів Самбірського району Дрогобицько-Самбірської єпархії УПЦ Київського Патріархату урочисто відзначили храмове свято й День хрещення Руси-України.

01:44 28.07.2017

У наймолодшому місті України свій Маріїнський палац…

У наймолодшому місті України свій Маріїнський палац…

Народний дім у м. Новий Калинів відтепер є не лише його окрасою, а чи не всієї області. У ньому після реконструкції вже не впізнати тривалий час занедбаного та не використовуваного приміщення. Влада міста, передусім в особі її голови Богдана Юзвяка була зацікавлена і раніше привести його до належного вигляду, але через нестачу коштів не могла собі цього дозволити, тож це питання отримало шанс на позитивне вирішення вже після об’єднання громади.

00:54 31.05.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь