Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

Тренажерний зал - це мрія підлітків і дорослих

Тренажерний зал - це мрія підлітків і дорослих

Тренажерний зал – це мрія підлітків і дорослих. І завдяки двом проектам Новокалинівська міська рада втілює цю мрію у життя. ГО “Львівська освітня фундація” надала співфінансування в сумі 100 000,00 грн. на придбання обладнання для даного тренажерного залу (проект “Спорт – запорука здоров’я. Розвиток спортивної інфраструктури Новокалинівської ОТГ”). Проект “Спорт – спосіб відновлення здоров’я учасників ООС та сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах” реалізується за підтримки ТОВ "Захід-Агро МХП" та БФ "УРОЖАЙ-ГРОМАДІ" в рамках конкурсу мікрогрантів “Добробут громади” (100 000 грн. на реалізацію проекту).

11:23 28.10.2019

Початок опалювального сезону 2019-2020

Початок опалювального сезону 2019-2020

Шановні мешканці м. Новий Калинів! Відповідно до розпорядження міського голови Богдан Юзвяк від 23.10.2019 року №673  “Про початок опалювального сезону 2019-2020 років” опалювальний сезон розпочнеться з 28.10.2019 року із настанням стійкого похолодання.

00:23 25.10.2019

УСЕ ЗАРАДИ НАШОГО МАЙБУТНЬОГО

УСЕ ЗАРАДИ НАШОГО МАЙБУТНЬОГО

Сьогодні голова Новокалинівської ОТГ Богдан Юзвяк, начальник відділу природних ресурсів та екології Іван Звоздяк та комендант міської ради Микола Романюк разом із сторожем Володимиром Сорокою привезли у садочок, який от-от відкриється, саджанці молодих берізок, які будуть створювати затишну атмосферу та тішити око навколишніх. Першим, як справжній господар, посадив саджанці сам очільник міста Богдан Юзвяк. "Нехай ці молоді дерева стануть символом молодості та чистоти", - побажав міський голова.           

17:20 23.10.2019

Оголошення

Оголошення

ОГОЛОШУЄТЬСЯ конкурс на зайняття вакантної посади. Новокалинівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту міської ради (тимчасово на період відпустки основного працівника по догляду за дитиною до досягнення нею трьохрічного віку).

16:00 21.10.2019

Класні керівники шкіл Новокалинівської ОТГ працювали над проблемою “Толерантність – як засіб запобігання боулінгу”

Класні керівники шкіл Новокалинівської ОТГ працювали над проблемою “Толерантність – як засіб запобігання боулінгу”

16 листопада Міжнародний день толерантності. Сучасна культурна людина – це не тільки освічена людина, але людина, що володіє почуттям самоповаги, яку шанують оточуючі. Толерантність вважається ознакою високого духовного та інтелектуального розвитку суспільства в цілому. Тому методичне об'єднання класних керівників шкіл Новокалинівської ОТГ працювали саме над проблемою “Толерантність – як засіб запобігання боулінгу”.

23:12 17.10.2019

Осіння екскурсія Світлани Янушевич і її любимих учнів Корналовицького НВК

Осіння екскурсія Світлани Янушевич і її любимих учнів Корналовицького НВК

З приходом осінньої пори в природі відбуваються зміни, не звернути увагу на які просто неможливо. Щоб помилуватися красою осені, ми вирушили до лісу, що розташовується одразу за селом. Погода видалася на славу: сонце вже розпустило свої грайливі промінчики на землю, настрій у всіх чудовий.

22:34 17.10.2019

Подорож в осінній ліс Тетяни Унятицької і її другокласників Корналовицького НВК

Подорож в осінній ліс Тетяни Унятицької і її другокласників Корналовицького НВК

Сьогодні ми всім класом вирушили на прогулянку до осіннього лісу. Був теплий сонячний день. Повітря було наповнене свіжістю і прохолодою. Попереду показалася галявина, вкрита жовтим листям. Але це тільки здалеку килим здавався жовтим. Коли ми прийшли на галявину, то побачили, що вона різнокольорова: там було й червоне, і світло-жовте, і коричневе листя.

22:31 17.10.2019

Відновлено водопостачання в м. Новий Калинів

Відновлено водопостачання в м. Новий Калинів

Шановні жителі м. Новий Калинів! Роботи з відновлення водопостачання завершені! Прохання перевірити крани! Щиро дякуємо за терпіння та розуміння. Велике спасибі працівникам ВУЖКГ за швидко усунені несправності. Новокалинівська міська рада

19:00 16.10.2019

В Новокалинівському опорному закладі пройшли спортивні змагання "Козацькі забави"

В Новокалинівському опорному закладі пройшли спортивні змагання "Козацькі забави"

14 жовтня святкували в Україні День Українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці та День захисника України. З нагоди святкувань 15 жовтня 2019 року в Новокалинівському опорному закладі відбулись спортивні змагання "Козацькі забави". Юні козаки-патріоти показали свої знання з історії козацтва, фізичну міць, силу та спритність. Захід підготували і провели: Сергій Сопрунов, вчитель Захист Вітчизни, Оксана Брунарська, вчитель основи здоров’я, вчителі фізичного виховання Орест Янушевич та Мирослава Гінка.

22:17 15.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь