Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

Книжкова виставка “Революція гідності: ціна свободи” в бібліотеці с. Корналовичі

Книжкова виставка “Революція гідності: ціна свободи” в бібліотеці с. Корналовичі

21 листопада 2019 року відзначаємо шосту річницю початку Євромайдану, який переріс у Революцію гідності. Кожна людина піклується про своє майбутнє, тому ми повинні завжди пам’ятати тих, хто віддав життя в боротьбі за це майбутнє.

20:51 22.11.2019

День синів

День синів

В усьому світі 22-го листопада відзначають Міжнародний день синів (День сина). Це добре сімейне свято. Свято щирої гордості за свою дитину, свято радості і яскравих надій на його світле майбутнє. Це прекрасний привід зробити символічний подарунок синові і можливість ще раз сказати йому про свою любов, дати відчути тепло родинного затишку і душевності. Син – це радість, щастя та гордість! Виховувати хлопчика – це величезна відповідальність. Маленький хлопчик виростає і стає тим, хто продовжує рід, стає захисником та головою сім’ї. Батьківське серце завмирає: «Господи! Спаси і збережи усіх синів! Даруй їм довге, щасливе життя в любові та добробуті!». Вітаємо зі святом усіх синів України та всіх батьків маленьких і дорослих хлопчиків!

12:09 22.11.2019

Інформаційна година присвячена Дню Гідності і Свободи

Інформаційна година присвячена Дню Гідності і Свободи

21 листопада Україна відзначила одне з нових, але знакових свят в історії – День Гідності та Свободи. У бібліотеці с. Кружики пройшла інформаційна година присвячена Дню Гідності та Свободи, яку підготувала і провела бібліотекар Галина Турок. Під час заходу читачі ознайомились з поняттями “гідність” та “свобода”, отримали інформацію про події на Майдані Незалежності в листопаді 2013 року. Ці події змінили світогляд багатьох українців: тих, хто в Україні та і за її межами.

23:08 21.11.2019

Медичний огляд жителів села Корналовичі

Медичний огляд жителів села Корналовичі

20 листопада 2019 року виявився насиченим і плідним як для лікарів, так і для жителів села Корналовичі. З метою покращення медичного обслуговування населення Новокалинівської ОТГ та збільшення доступності медичних послуг КНП Новокалинівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги під керівництвом головного лікаря Ірини Тустановської організовує періодичні виїзди медичної бригади на ФАПи об'єднаної територіальної громади. Огляд жителів с. Корналовичі проводили сімейний лікар амбулаторії ЗПСМ м. Новий Калинів Любов Приступа, лікар акушер-гінеколог Андрій Загоруйко, лікар невропатолог Сергій Ніженецький, педіатр Ірина Тустановська, лаборант Наталія Лендяк, сестра медична з фізіотерапії Любов Зіневич та завідувач ФАП с. Корналовичі Леся Піць.

01:41 21.11.2019

Громадське обговорення бюджету Новокалинівської міської ради на 2020 рік

Громадське обговорення бюджету Новокалинівської міської ради на 2020 рік

 Громадське обговорення бюджету Новокалинівської міської ради на 2020 рік відбудеться 02.12.2019 року в 16.00 год. Місце проведення: Народний дім м. Новий Калинів, пл. Авіації, 1а. Завантажити проект бюджету Новокалинівської міської ради на 2020 рік тут Долучайтеся! Адже розвиток громади – це в тому числі й продукт участі самих громадян. Вже доведено – ефективність вирішення місцевих проблем значно підвищується, якщо в цьому процесі беруть добровільну участь самі жителі. Маєте конструктивні пропозиції з покращення процесу залучення громадськості до розвитку громади? Сформулюйте їх та надішліть на ел. адресу міської ради novkalynivrada@ukr.net  - “Змінимо громаду разом!”.

15:01 18.11.2019

З 15 листопада стартує Всеукраїнський учнівський конкурс "Стежками Каменяра"

З 15 листопада стартує Всеукраїнський учнівський конкурс "Стежками Каменяра"

За підтримки Міністерства освіти і науки України, Львівського національного університету імені Івана Франка та ГО «Львівське товариство» у м. Києві Міжнародний Фонд Івана Франка втретє проводить Всеукраїнський учнівський літературно-мистецький конкурс «Стежками Каменяра».

23:11 14.11.2019

Відкритий урок з природознавства

Відкритий урок з природознавства

14 листопада 2019 року у 4-Б класі Новокалинівського опорного закладу відбувся відкритий урок з природознавства "Природа океанів. ВідкриттмТихий океан." Проць Ірина Михайлівна використала інноваційні методи роботи. Девіз уроку "Якщо хочеш, щоб життя тобі посміхнулося, сам посміхнись!" Учні продовжували формувати уявлення про поверхню Землі, її зображення на карті, уміння читати карту і працювати з нею. Ознайомились з особливостями Тихого океану, екологічною проблемою, пов'язану із життєдіяльністю людини. Діти працювали у групах, розвивали творче мислення. Усю інформацію, отриману на уроці, зібрали в одній пам'ятці та сформували Лепбук "Тихий океан".

22:45 14.11.2019

Математичний квест “Марафон” в Корналовицькому НВК

Математичний квест “Марафон” в Корналовицькому НВК

13 листопада 2019 року в Корналовицькому НВК вирували баталії справжнього змагання, суперництва, бажання стати переможцем на кращу логіку, кмітливість та знання математики між командою дівчаток “Всезнайки” і хлопчиків “Розумники”. Галина Василівна Ковальчук, директор школи, провела математичний квест “Марафон” серед учнів 5-7 класів. Розв’язок завдання з математики мав підказку, котра базувалася на знаннях української мови. Таким чином учні мали можливість повторити знання українського алфавіту та порядок розташування букв у ньому.

01:48 14.11.2019

Медичний огляд жителів села Мала Білина

Медичний огляд жителів села Мала Білина

13 листопада 2019 року день виявився насиченим і плідним як для лікарів, так і для жителів села Мала Білина. З метою покращення медичного обслуговування населення Новокалинівської ОТГ та збільшення доступності медичних послуг КНП Новокалинівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги під керівництвом головного лікаря Ірини Тустановської організовує періодичні виїзди медичної бригади на ФАПи об'єднаної територіальної громади.

00:35 14.11.2019

130 років від дня народження Остапа Вишні

130 років від дня народження Остапа Вишні

13 листопада 2019 року Україна відзначає 130-ту річницю з дня народження Павла Губенка під псевдонімом Остап Вишня. Видатний український письменник, широко знаний у нашій країні та за рубежем, – ввійшов у українську літературу як високоталановитий майстер сатири та гумору. Митець самобутній і неповторний, він формувався і зростав на грунті народного життя і своїм словом успішно слугував утвердженню добра. Творчість його надихалась і окрилювалась великим поняттям – Народ.

22:10 13.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь