Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

Завершення будівництва ДДЗ в м. Новий Калинів

Завершення будівництва ДДЗ в м. Новий Калинів

10.09.2019 року депутати Львівської обласної ради затвердили пропозицію постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку щодо виділення додаткових коштів на завершення будівництва дитячого дошкільного закладу в м. Новий Калинів в сумі один мільйон гривень. Щиро дякуємо за допомогу! До завершення поточного року ДДЗ буде введено в експлуатацію.

20:40 10.09.2019

Вітання командиру 12-тої окремої бригади армійської авіації полковнику Северилову В’ячеславу Олексійовичу

Вітання командиру 12-тої окремої бригади армійської авіації полковнику Северилову В’ячеславу Олексійовичу

Новокалинівська міська рада щиро вітає командира 12-тої окремої бригади армійської авіації полковника Северилова В’ячеслава Олексійовича з днем народження та висловлює слова щирої вдячності за вірність військовому обов’язку, мужність і повну самовідданість військовій службі, наполегливість, високий професіоналізм та вміння подолання труднощів. Бажаємо Вам міцного здоров’я, мирного неба, кар’єрного зростання, сімейного благополуччя, життєвого оптимізму, успіхів у військовій справі, підкорення нових вершин та Божої опіки. Нехай доля постійно збагачує Вас енергією, натхненням та радістю сьогодення, мудрість і терпіння допомагають долати життєві перешкоди, а на шляху зустрічаються добросердечні і доброзичливі люди! Щоб у Вашому домі завжди панували мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – виваженість. Хай бажане стає реальним, недосяжне доступним, а омріяне втіленим! З повагою міський голова Богдан Юзвяк та колектив міської ради.

09:10 10.09.2019

Добра новина для молодих мам м. Новий Калинів

Добра новина для молодих мам м. Новий Калинів

Добра новина для жителів Новокалинівської об’єднаної територіальної громади. За результатами засідання бюджетної комісії Львівської обласної ради під головуванням Олега Домчака, голови постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку при перерозподілі коштів врахована пропозиція голови Новокалинівської міської ради Богдана Юзвяка щодо виділення додаткових коштів на завершення будівництва дитячого дошкільного закладу в м. Новий Калинів. Комісія підтримала перерозподіл коштів на суму один мільйон гривень. До завершення поточного року ДДЗ буде введено в експлуатацію. Обіцянка міського голови Богдана Юзвяка та команди депутата Верховної Ради України Ярослава Дубневича “І словом, і ділом” витримана щодо завершення будівництва ДДЗ в м. Новий Калинів. Щиро дякуємо за допомогу!

20:35 06.09.2019

Перший дзвоник пролунав в Новокалинівському опорному закладі

Перший дзвоник пролунав в Новокалинівському опорному закладі

2 вересня 2019 року в Новокалинівському опорному закладі відбувся перший шкільний урок для 45 юних школярів та свято початку навчального року – Свято Першого дзвоника. Цьогорічні першокласники будуть навчатись в школі дванадцять років.

16:00 02.09.2019

Перший дзвоник пролунав в Корналовицькому НВК

Перший дзвоник пролунав в Корналовицькому НВК

2 вересня 2019 року Перший дзвоник пролунав в Корналовицькому НВК.  У цей день шкільне подвір’я знову наповнилось веселими мелодіями, дитячим сміхом, посмішками юнаків та дівчат. За традицією школи свято розпочалось з Гімну України та виносу Державного Прапора України. Перший дзвоник – це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів – першокласників. Всі радісно прийняли в шкільну родину 15 маленьких першокласників.  Для них розпочалося цікаве шкільне життя, перший дзвінок, перший урок, перший навчальний рік, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.

15:32 02.09.2019

Перший дзвоник в Гординянській СЗШ І-ІІ ст.

Перший дзвоник в Гординянській СЗШ І-ІІ ст.

3 вересня 2019 року у Гординянській СЗШ І-ІІ ст. шкільна родина відзначала День знань – день початку нового навчального року. Для учнів школи цей день є одним з найбільш зворушливих, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий, і водночас, нелегкий шлях до пізнання, нових звершень, самостійного життя.

15:00 02.09.2019

Школа починається з подвір’я

Школа починається з подвір’я

Новокалинівська міська рада завершила роботи з благоустрою шкільного подвір’я Гординянської СЗШ І-ІІ ст. Старе асфальтоване покриття змінено на бруківку. Це дозволить проводити свята з комфортом для учнів, учителів та гостей школи. Подвір’я школи має гарний, естетичний та привабливий вигляд, що забезпечити комфортні умови пересування учнів і працівників територією школи. За допомогою великих старань міського голови Богдана Юзвяка розвиток нашої Новокалинівської громади йде вперед та тільки на краще! Щиро дякуємо спонсору Компанії  “Контінентал Фермерз Груп” (ТзОВ “Агро ЛВ Лімітед”) за співфінансування робіт з благоустрою шкільного подвір’я. 02.09.2019 року чекаємо учнів, вчителів та гостей на свято Першого дзвоника, яке відбудеться в 8.30 год.

22:24 01.09.2019

Реалізація проекту-переможця обласного конкурсу проектів місцевого розвитку

Реалізація проекту-переможця обласного конкурсу проектів місцевого розвитку

       Новокалинівська міська рада завершила проект місцевого розвитку “Придбання спортивного обладнання та інвентарю для Новокалинівського опорного закладу загальної середньої освіти Самбірського району Львівської області” на суму 99,64134 тис.грн.

00:27 28.08.2019

В Новому Калинові біля адмінбудинку міської ради урочисто підняли Державний Прапор України

В Новому Калинові біля адмінбудинку міської ради урочисто підняли Державний Прапор України

          Ми пишаємося тобою, Україно! Державному стягу гордо майоріти! 23 серпня 2019 року працівники Новокалинівської міської ради разом з військовослужбовцями військової частини А3913 урочисто підняли Державний Прапор України на площі перед адмінбудинком міської ради. Право внести Державний прапор було надано військовослужбовцям: Наталії Мордовець, Олені Поліщук, Оксані Москаленко, Мар'яні Стебельській, Лесі Горлач, Галині Максимів, Світлані Карпюк, Анні Сляднєвій, Марії Яремі, Наталії Цебак. Керував прапороносною групою лейтенант військової частини А3913 Іван Сенчишин.

17:25 24.08.2019

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Шановні жителі Новокалинівської об’єднаної територіальної громади: с. Калинів, с. Кружики, с. Корналовичі, с. Гординя, с. Мала Білина, с. Велика Білина, с. Велика Хвороща та м. Новий Калинів! Щиро вітаю Вас із Днем Незалежності України!

00:11 24.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь