A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ЯК ОТРИМАТИ ЗАСТРАХОВАНИМ ОСОБАМ ДОВІДКУ ФОРМИ ОК-5 ТА ОК-7, ПРО СТРАХОВИЙ СТАЖ

Дата: 10.06.2020 09:23
Кількість переглядів: 891

Для отримання довідок форми ОК-5 та ОК-7 не обов’язково відвідувати територіальні органи Пенсійного фонду України. Зазначені довідки можна отримати на веб-порталі ПФУ за посиланням www.pfu.gov.ua На веб-порталі Пенсійного фонду потрібно обрати категорію «Портал електронних послуг» та перейти за відповідним посиланням https://portal.pfu.gov.ua. Перейти в категорію «Дані з реєстру застрахованих осіб», яка знаходиться за посиланням https://portal.pfu.gov.ua/sidebar/Templates/InfoInsurer

       Щоб отримати довідку, авторизуйтеся в особистому кабінеті веб-порталу електронних послуг ПФУ. Зараз це можна здійснити не лише за електронним цифровим підписом, а й за BankID, тобто за номером банківської картки.
        Оберіть розділ «Запит на отримання електронних документів» – «ОК-7» та заповніть «Новий запит на отримання документів », після чого натисніть «Відправити до ПФУ».
        Отримати Довідку можна в розділі «Звернення», вибравши завдання зі статусом «Виконано». В отриманому документі знайдіть файл у pdf-форматі «Довідка про трудовий та страховий стаж». Цей документ збережіть або роздрукуйте.
         Крім особистого кабінету застрахованої особи, на веб-порталі створено ще й електронний кабінет платника. Увійшовши на веб-портал з допомогою електронного підпису керівника, бухгалтера або електронної печатки страхувальника, кожна юридична особа або фізична особа – підприємець отримає можливість переглянути стан сплати єдиного внеску: чи є заборгованість/переплата, відслідковувати подання звітів щодо сум нарахованого єдиного внеску та інше. Також по кожній застрахованій особі, яка перебуває в трудових відносинах із цим страхувальником, надана можливість сформувати довідку про трудовий і страховий стаж та довідку ОК-7 для правильного розрахунку лікарняних.
         Достовірність всіх довідок сформованих не веб-порталі ПФУ підтверджується QR-кодом.
          Електронний документ з QR-кодом (довідки ОК-5, ОК-7, довідка про розмір пенсії тощо), підписаний електронним цифровим підписом Пенсійного фонду України, згідно з чинним законодавством, є аналогом паперового документа, підписаного  відповідальною особою в органах Фонду.

YaK OTRYMATY ZASTRAKhOVANYM OSOBAM DOVIDKU FORMY OK-5 TA OK-7, PRO STRAKhOVYI STAZh

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь