Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Вітання міського голови з Днем бухгалтера

Дата: 15.07.2019 15:05
Кількість переглядів: 709

     Шановні бухгалтери! Вітаю Вас з професійним святом – Днем бухгалтера! Це професія найбільш точних і прагматичних людей в цьому світі! Без яких не може обійтись мале, чи велике підприємство, установа, чи організація. І само собою, ми не уявляємо собі нашу міську раду, без Вас – дорогі бухгалтери. Адже без належної роботи бухгалтерських служб неможливо забезпечити подальший розвиток економіки Новокалинівської об’єднаної територіальної громади та держави загалом. Впевнений, що Ви і надалі сприятимете зміцненню економічного потенціалу нашої Новокалинівської об’єднаної територіальної громади.

     Бажаю в будь-якій ситуації тримати баланс, не втрачати з уваги жодної цифри і значення, бажаю роботи без труднощів і помилок, а життя – з достатком і позитивним сальдо, стабільного успіху на роботі, бездоганної звітності та правильної документації. Бухгалтер – це професія, яка вимагає уважності, відповідальності і посидючості, тому хочеться побажати Вам терпіння, працьовитості, легкості в роботі, побільше приємних сюрпризів, веселих зустрічей та радісних емоцій! Нехай Ваша професія радує благополуччям, робота приносить задоволення та колеги цінують за важливість праці!

     Бажаю хороших доходів, поменше звітів, клопотів і турбот. Більше душевного спокою, сімейного благополуччя, незабутніх пригод, нових подорожей і нехай завжди Вас супроводжує щастя і удача, міцне здоров’я, кохання, мир, добро, благополуччя та добрі успіхи у Вашій нелегкій праці!


Зі святом!

З повагою та найкращими побажаннями,

очільник Новокалинівської об’єднаної територіальної громади Богдан Юзвяк

Vitannia miskoho holovy z Dnem bukhhaltera Bohdan Yuzviak


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь