Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРИЄМНА НОВИНА ДЛЯ УЧНІВ ТА ВЧИТЕЛІВ БАБИНСЬКОГО ЗЗСО – РЕЗУЛЬТАТ КОНКУРСУ ГРАНТІВ “ЕНЕРГІЯ РОЗВИТКУ”!

ПРИЄМНА НОВИНА ДЛЯ УЧНІВ ТА ВЧИТЕЛІВ БАБИНСЬКОГО ЗЗСО – РЕЗУЛЬТАТ КОНКУРСУ ГРАНТІВ “ЕНЕРГІЯ РОЗВИТКУ”!

Проєкт Новокалинівської міської ради “Сучасний комп’ютерний клас – запорука якісної  освіти” став одним з переможців у конкурсі грантів "Енергія розвитку", який проводився за підтримки Група Нафтогаз.

23:16 01.06.2021

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ У МІСТІ НОВИЙ КАЛИНІВ

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ У МІСТІ НОВИЙ КАЛИНІВ

Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими, а в майбутньому стали хорошими батьками та громадянами своєї країни.

21:36 01.06.2021

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дорогі діти, батьки! Від усього серця вітаю Вас з теплим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей! Свято маленьких громадян нашої країни відзначаємо у перший літній день. Вперше його відзначили в 1950 році, тому вважається, що День захисту є одним з найстаріших міжнародних свят.  В Україні День захисту дітей святкується з 1998 року. Це не тільки галасливі і веселі святкування дітвори, але й нагадування суспільству про необхідність дотримання і пошани прав дитини, як необхідної умови для формування гуманного і благополучного суспільства.

09:05 01.06.2021

МЕДИЧНІ ПОСЛУГИ У НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ СТАЛИ ЩЕ ДОСТУПНІШИМИ

МЕДИЧНІ ПОСЛУГИ У НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ СТАЛИ ЩЕ ДОСТУПНІШИМИ

Нещодавно запрацював кабінет ультразвукової діагностики (УЗД) в Амбулаторії ЗПСМ м. Новий Калинів.  На даному етапі розвитку медицини, УЗД – це найбезпечніший і один з найефективніших методів обстеження людського організму, заснований на здатності органів та тканин по-різному проводити і відбивати звукові хвилі частотою більше 20 кГц (ультразвукові хвилі). Апарат УЗД випромінює ультразвук, а спеціальні датчики сприймають та обробляють відбитий від органів сигнал, показуючи стан внутрішніх органів на екрані. Кабінет обладнано УЗ сканером високого класу  GE LOGIQ F6, який укомплектовано трьома датчиками: лінійним – для дослідження поверневих органів; конвексним – для внутрішніх органів; кавітальним – для досліджень через піхву та пряму кишку. Апарат придбано за кошти міського бюджету. Шлях до запровадження УЗД був досить тривалим: проведення тендерів на закупівлю обладнання, навчання персоналу, отримання ліцензії МОЗ та договору з НСЗУ тощо. Але спільна наполеглива праця медиків та адміністрації територіальної громади дала плідний результат. Тому на сьогоднішній день дорослим мешканцям Новокалинівської ТГ, які мають укладені декларації з сімейними лікарями нашої громади доступні послуги:

21:22 31.05.2021

ОНОВЛЕННЯ ПЛОЩІ БІЛЯ МІСЬКОЇ РАДИ

ОНОВЛЕННЯ ПЛОЩІ БІЛЯ МІСЬКОЇ РАДИ

"Людині для життя потрібні сонце, воля і маленька квіточка", – сказав колись видатний казкар Ганс Крістіан Андерсен. І справді, квіти супроводжують нас протягом усього нашого життя. Роблять його яскравішим, наповнюючи повітря навколо нас тонким і ніжним ароматом. Вони завжди створюють чудовий настрій. Бо це – неймовірна краса. 

19:30 31.05.2021

ЖИТЛОВІ СУБСИДІЇ: ЩО ЗМІНИЛОСЬ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ ІЗ ТРАВНЯ 2021 РОКУ

ЖИТЛОВІ СУБСИДІЇ: ЩО ЗМІНИЛОСЬ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ ІЗ ТРАВНЯ 2021 РОКУ

Шановні жителі громади! Кабінет Міністрів України постановою від 19 травня 2021 року №505 врегулював деякі питання призначення житлових субсидій, зокрема, змінив відповідні процедури. Передусім – шляхом внесення змін до Положення про порядок призначення житлових субсидій. Уряд встановив, що розгляд питань щодо призначення житлової субсидії на наступний період домогосподарствам, які отримували житлову субсидію в опалювальному сезоні 2020-2021 років, проводиться без звернень громадян, крім домогосподарств, яким житлова субсидія:

01:32 29.05.2021

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН НА ВІДДАЛЕНОМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ В ЦНАПі НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН НА ВІДДАЛЕНОМУ РОБОЧОМУ МІСЦІ В ЦНАПі НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

28 травня 2021 року спеціалістом відділу обслуговування громадян N3 Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Тетяною Шиян проведено виїзний прийом громадян на віддаленому робочому місці при Новокалинівській територіальній громаді та надано послуги 10 особам.

00:11 29.05.2021

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД УКРАЇНИ ІНФОРМУЄ

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД УКРАЇНИ ІНФОРМУЄ

Статтею 42 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” (далі – Закон) передбачено, що з 1 квітня, без додаткового звернення до органів Пенсійного фонду, проводиться перерахунок пенсій особам, які після призначення/попереднього перерахунку пенсії продовжували працювати та набули не менше 24 місяців страхового стажу, або менше 24 місяців страхового стажу, але після призначення/попереднього перерахунку пройшло не менше 2-х років.

23:03 28.05.2021

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Сьогодні, 27 травня 2021 року, під головуванням міського голови Богдан Юзвяка відбулось 4 пленарне засідання сесії VIII скликання Новокалинівської міської ради. У роботі сесії взяли участь 17 депутатів, на розгляд було винесено 322 питання порядку денного і додаткові питання. Традиційно це питання бюджету, комунальної власності, депутатські звернення, земельні питання, встановлення податків та зборів на території Новокалинівської ТГ на 2022 рік. Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, винесені питання попередньо були опрацьовані та розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісіях, які відбулися 24 травня.

23:53 27.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь