A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Цивільний захист

ПОДБАЙТЕ ПРО ДЕТЕКТОР ЧАДНОГО ГАЗУ В ОСЕЛІ

Чадний газ – одна з найпоширеніших причин нещасних випадків в оселях, які опалюються завдяки пічкам, камінам або газовим колонкам. Чому так? Чадний газ непомітний для зору й абсолютно невідчутний та здатен призвести до біди за лічені хвилини. Зазвичай під дією чадного газу людина втрачає свідомість і може отруїтись і, навіть, померти.

15:34 03.02.2023

НОВОРІЧНІ СВЯТА: БЕЗПЕКА ПЕРЕДУСІМ

Розпочинаються Новорічні та Різдвяні свята – свята улюблені та довгоочікувані, але не варто забувати, що їхні обов’язкові атрибути – ялинки, гірлянди – можуть стати джерелом не тільки радості, але й пожеж та травм. Пам’ятайте, що гірлянди дозволено використовувати лише промислового виробництва, будьте особливо обережними під час користування свічками, бенгальськими вогнями та іншими піротехнічними виробами, тільки при дотриманні простих правил Ви зможете подарувати безпечне свято собі та своїм рідним.

14:25 27.12.2022

САМБІРСЬКЕ РУ ГУ ДСНС УКРАЇНИ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ НАГАДУЄ ЩОДО ЗАБОРОНИ ВИКОРИСТАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ПІРОТЕХНІКИ

Самбірське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області застерігає щодо заборони використання та реалізацію піротехнічних виробів (феєрверки, салюти та інші) зі світловим, іскровим, димовим, звуковим, змішувальним ефектами та інших вибухонебезпечних пристроїв до моменту припинення чи скасування режиму воєнного стану на всій території України.

14:21 27.12.2022

Необережне поводження з електроприладами – одна з поширених причин пожеж

Необережне поводження з електроприладами – одна з поширених причин пожеж. Одними з найнебезпечніших пристроїв є генератори. Тому в разі їхнього використання Самбірське РУ ГУ ДСНС України у Львівській  області рекомендує дотримуватися жорстких заходів безпеки, а саме:

20:05 07.12.2022

САМБІРСЬКІ РЯТУВАЛЬНИКИ І ПРЕДСТАВНИКИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПРОВЕЛИ ПРОФІЛАКТИЧНЕ ВІДПРАЦЮВАННЯ ЩОДО ПОПЕРЕДЖЕННЯ ВИНИКНЕННЯ ПОЖЕЖ

10 листопада 2022 року інспекторським складом Самбірського районного Управління ГУ ДСНС України у Львівській області спільно з представниками Новокалинівської міської ради провели планове профілактичне відпрацювання в м. Новий Калинів щодо попередження виникнення пожеж в житловому секторі та екосистемах, правил поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів.

20:10 10.11.2022

РЯТУВАЛЬНИКИ ПРОВЕЛИ СПІЛЬНУ ОНЛАЙН-НАРАДУ З ОМС І ОРГАНАМИ МІСТОБУДУВАННЯ ТА АРХІТЕКТУРИ САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ

Проведено спільну онлайн-нараду з представниками Самбірського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області, органами місцевого самоврядування, органами містобудування та архітектури при яких утворені архітектурно-містобудівні ради.

16:47 23.10.2022

ДЕМОНСТРУЙТЕ ПРИКЛАД РОЗВАЖЛИВОСТІ ДІТЯМ ТА НЕ ІГНОРУЙТЕ СИГНАЛИ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ!

З метою створення безпечних умов перебування в закладах охорони здоров‘я рятувальники Самбірського районного управління здійснюють обстеження захисних споруд та найпростіших укриттів, а також поспілкувалися з персоналом медичних закладів, які розташовані на території Новокалинівської міської територіальної громади щодо дотримання правил у разі сигналу “Повітряна тривога”.

21:11 17.10.2022

БЕЗПЕКА ПЕРЕДУСІМ

Рятувальники Самбірського району продовжують проводити з учнями Гординянської гімназії та з дітьми ЗДО “Ранок” смт. Дубляни Новокалинівької ТГ уроки щодо основних правил поведінки під час небезпеки з вибухонебезпечними предметами, демонструючи відеоролик "Мінна безпека", а також правила безпечної та швидкої поведінки при евакуації під час сигналу "Повітряна тривога".

09:37 06.10.2022

ПРАВИЛА ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ В ОСІННЬО-ЗИМОВИЙ ПЕРІОД

Із настанням осінніх холодів у оселях більшає обігрівачів та інших електричних приладів, які використовують для опалення приміщень. Особливо активно ними користуються зараз, коли ще не стартував опалювальний сезон. Однак нерідко трапляється так, що через необережне поводження з такими приладами трапляються пожежі, які призводять до серйозних матеріальних збитків. А іноді неправильна їх експлуатація може навіть загрожувати життю та здоров’ю людей.

17:09 16.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь