A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Цивільний захист

В ЗДО “СОНЕЧКО” НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ З РЯТІВНИКОМ ТА ПОЛІЦЕЙСЬКОЮ

У ЗДО “Сонечко” Новокалинівської міської ради відбулася зустріч з провідним інспектором ВПР Самбірського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області старшим лейтенантом служби цивільного захисту Миколою Гацьком та начальником СЮП ВП Самбірського РВП Ольгою Пукаляк з найбільш вторією – вихованцями садочка. Юні спеціалісти завзято відповідали на запитання рятувальника і поліцейської та розповідали,  чому потрібно йти в укриття під час сигналу “Повітряна тривога”. Вихователька ЗДО “Сонечко” Олеся Бобас зазначає, що важливо забезпечувати атмосферу психологічного спокою дітей під час сигналу “Повітряна тривога”. Діти повинні сприймати цей сигнал тривоги як гру, а саме гру переходу в безпечне місце.

22:28 11.09.2022

В КОРНАЛОВИЦЬКІЙ ГІМНАЗІЇ ВІДПРАЦЮВАЛИ ДІЇ У РАЗІ СИГНАЛУ “ПОВІТРЯНА ТРИВОГА”

09 вересня 2022 року до Корналовицької гімназії завітав провідний інспектор ВПР Самбірського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області старший лейтенант служби цивільного захисту Микола Гацько та начальник СЮП ВП Самбірського РВП Ольга Пукаляк. З персоналом та здобувачами освіти проведено інструктаж щодо дотримання правил пожежної та техногенної безпеки, а також практичне відпрацювання щодо дій під час сигналу “Повітряна тривога”. “Сьогодні відбулись практичні відпрацювання дій під час сигналу “Повітряна тривога”. Дії школярів та персоналу були чіткими та злагодженими. Завдяки таким заходам учні закріплюють знання та навички, які отримують в рамках шкільної програми”, – зазначив Микола Гацько.

18:29 11.09.2022

БЕЗПЕКА ДІТЕЙ – ПОНАД УСЕ!!!

Сьогодні рятувальниками Самбірського районного управління Головного управління ДСНС України у Львівській області проведено практичне тренування щодо дій учнів та персоналу у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій і пожеж, а також безпечної та швидкої евакуації людей під час оголошення сигналу “Повітряна тривога”.

15:58 09.09.2022

ДОБРОВОЛЕЦЬ-ВОГНЕБОРЕЦЬ. КОЛИ РЯТУВАТИ – ЦЕ ПОКЛИКАННЯ!

Добровольці – це перші помічники професійних пожежних, які реагують на пожежі та надзвичайні ситуації, що виникають на території їх громади. Перш за все – це небайдужі громадяни, які вирішили зробити свій внесок у забезпечення безпеки громади. Люди, які готові кинути свої справи на час виклику, аби врятувати чиєсь життя.

14:30 09.09.2022

ЧЕРЕЗ МОБІЛЬНІ ТЕЛЕФОНИ ТЕСТУВАТИМУТЬ СИСТЕМУ ІНФОРМУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ ПРО МОЖЛИВІ ЗАГРОЗИ

Державна служба України з надзвичайних ситуацій проводить на базі мереж операторів мобільного зв’язку заходи щодо реалізації проєкту з оперативного інформування населення про можливі загрози з використанням технології Cellbroadcast. У період з 7 вересня 2022 року до 10 жовтня 2022 року близько 12:00 кожного понеділка, середи та п’ятниці на території Львівської області на мобільні телефони абонентів мобільного зв’язку “Київстар”, “Водафон” та “Лайфселл” будуть відправлятись тестові інформаційні повідомлення.

15:05 02.09.2022

ДІЇ НАСЕЛЕННЯ ПРИ ЗАГРОЗІ АБО ВИНИКНЕННІ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

Не дивлячись на події, які відбуваються на території України, Новокалинівська територіальна громада на даний час залишається безпечним для проживання населення, але сектор з питань цивільного захисту хотів би проінформувати населення громади про правила безпеки населення при надзвичайних ситуаціях.

20:24 26.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь