A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

“ТИ НЕ ОДИН – НАБЕРИ 101” – ПІД ТАКИМ ДЕВІЗОМ ВІДБУЛИСЬ ЗМАГАННЯ СЕРЕД ДРУЖИН ЮНИХ РЯТУВАЛЬНИКІВ-ПОЖЕЖНИХ, ЯКІ ОРГАНІЗУВАЛИ РЯТУВАЛЬНИКИ САМБІРЩИНИ

Дата: 06.10.2023 23:36
Кількість переглядів: 482

Сьогодні, 06.10.2023 року в м. Самборі на стадіоні ім. Лева Броварського вперше відбулися змагання серед Дружин юних рятувальників-пожежних, які організували рятувальники Самбірського районного Управління ГУ ДСНС України у Львівській області. Головною метою створення і функціонування команд ДЮРП в тому, щоб наша молодь була освічена, дисциплінована й знала, як правильно діяти у разі небезпеки, відповідально ставилася як до власного життя й здоров’я, так й до людей, які поруч, а також формування у молодого покоління поваги до складної, відповідальної та водночас благородної професії – рятувальник. Тому такі змагання є надзвичайно корисною для учнів. Участь у змаганнях взяла команда юних рятувальників-пожежників Гарячі серця” – учні 9-10 класів Новокалинівського ліцею.

Рішучість, сміливість, відповідальність, твердість характеру, сила волі, чітка координація рухів, швидка реакцій, саме ці якості притаманні “Гарячим серцям”, які гідно представили на змаганнях Новокалинівську територіальної громади.

В умовах війни та загроз, які виникають перед цивільним населенням, в тому числі і дітьми, такий досвід і знання є вкрай важливими і потрібними.

Варто зауважити, що Відділ освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради підписав Меморандум з надзвичайниками про співпрацю, партнерство та вдосконалення системи навчання дітей заходам пожежної безпеки шляхом створення юних дружин рятувальників-пожежників.

YuNI RIaTUVALNYKY-POZhEZhNYKY “HARIaChI SERTsIa” NOVOKALYNIVSKOHO LITsEIu



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь