A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Оголошення

ТзОВ «БАРКОМ» ПОВІДОМЛЯЄ ЖИТЕЛІВ смт. ДУБЛЯНИ, с. ГОРДИНЯ, с. МАЙНИЧ ТА с. МАЛА БІЛИНА

До уваги мешканців смт. Дубляни, с. Гординя, с. Майнич та с. Мала Білина! ТзОВ «Барком» інформує вас про планове внесення засобів захисту рослин (кукурудзи та сої)  на полях , які перебувають в обробітку ТзОВ «Барком» з 29.05. по 25.06.2023 року. Детальніше з листом можна ознайомитись тут.

12:37 29.05.2023

ТзОВ “БАРКОМ” ПОВІДОМЛЯЄ МЕШКАНЦІВ смт. ДУБЛЯНИ

ТзОВ "БАРКОМ" повідомляє, що в період з 23.05.2023 року по 05.06.2023 року буде проводитись внесення засобів захисту рослин на поля населеного пункту смт. Дубляни, які перебувають в обробітку. Внесення засобів захисту рослин буде проводитись  за температури менше 25 градусів Цельсію з дотриманням норм і вимог чинного законодавства.

11:15 23.05.2023

ОНЛАЙН СЕМІНАР “СПРИЯННЯ СТАЛОМУ СПІВРОБІТНИЦТВУ МІЖ КРАЇНАМИ РЕГІОНУ БАЛТІЙСЬКОГО МОРЯ ТА УКРАЇНОЮ”

29 травня 2023 року (з 11:00 до 16:00 години за Київським часом) за підтримки Policy Area Nutri Стратегії Європейського Союзу для регіону Балтійського моря (EUSBSR) відбудеться онлайн семінар «Сприяння сталому співробітництву між країнами регіону Балтійського моря та Україною». Захід розрахований на представників органів влади у сфері очищення стічних вод. На семінарі будуть розглянуті питання розвитку сектору очистки стічних вод, нормативно-правові акти ЄС, представлення уроків, що були отримані в секторі в процесі вступу до ЄС та після нього, найкращі практики, що були розроблені останнім часом і над якими питаннями працюють сьогодні, а також поточні та минулі проєкти, що фінансуються програмою Interreg Балтійського регіону. Цей досвід призначений для підтримки українських органів влади та практиків у сфері водовідведення.

11:59 16.05.2023

ПРИЙОМ ПРОПОЗИЦІЙ ДО ПРОЄКТУ ПРОГРАМИ КОМПЛЕКСНОГО ВІДНОВЛЕННЯ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Відповідно до листа Департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністраці №16-647/0/2-23 від 17.03.2023 року щодо розроблення програми комплексного відновлення території територіальних громад депутатським корпусом Новокалинівської міської ради прийнято рішення сесії “Про дозвіл на розроблення програми комплексного відновлення території Новокалинівської міської територіальної громади”, яким створено робочу групу. Відділ природних ресурсів та екології міської ради готує проєкт програми комплексного відновлення території Новокалинівської міської територіальної громади на підставі узагальнених пропозицій громадськості та підприємств, які будуть надходити до робочої групи до 10 червня 2023 року. Жителі територіальної громади можуть подавати пропозиції щодо відновлення громади в електронному вигляді на офіційну адресу міської ради: novkalynivrada@ukr.net

16:31 15.05.2023

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ с. КОРНАЛОВИЧІ!

Компанія «Контінентал Фармерз Груп» інформує вас про проведення технологічних операцій з обприскування озимої пшениці на своїх полях з 20.05. по 31.05.2023 року.

15:05 15.05.2023

УВАГА!!! ВІДНОВЛЕННЯ ГАЗОПОСТАЧАННЯ!!!

УВАГА!!! Самбірське відділення АТ “Львівгаз” повідомляє про відновлення газопостачання з ГРС Бабина в м. Новий Калинів, с. Бабина, с. Береги, с. Пиняни, с. Калинів, с. Кружики Самбірського району. Прохання перевірити крани та дотримуватись правил техніки безпеки! Споживачі, у яких виникли проблеми із підключенням газу просимо телефонувати на номер 104.

13:35 12.05.2023

УВАГА!!! ПРИПИНЕННЯ ПОСТАЧАННЯ ГАЗУ!

УВАГА!!! 11.05.2023 року з 8:00 год. відбудеться припинення подачі газу з ГРС Бабино, а саме: м. Новий Калинів, с. Бабина, с. Береги, с. Пиняни, с. Калинів, с. Кружики Самбірського району згідно плану-графіку проведення планово-профілактичних робіт на ГРС Біберського ЛВУМГ Львівтрансгаз з ГРС Бабина. Прохання дотримуватись правил техніки безпеки! Відновлення подачі газу буде проводитись по мірі виконаних робіт.

17:18 08.05.2023

ЗУСТРІЧ СКОРБОТНОГО КОРТЕЖУ ІЗ ЗАГИБЛИМ ГЕРОЄМ

Захищаючи Україну, загинув молодший сержант Ганьшин Михайло Сергійович, головний сержант – командир відділення інженерно-саперного взводу в/ч А7371. Михайло проживав у м. Новий Калинів.

10:20 08.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь