A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Оголошення

ДО УВАГИ ВОДІЇВ!

Шановні водії! У зв’язку із продовженням капітального ремонту вулично-дорожньої мережі (облаштування паркомісць біля будинків № 15, № 17, № 20 на пл. Авіації в м. Новий Калинів просимо не паркувати свої автомобілі біля даних будинків з 21.02.2024 року до завершення ремонтних робіт. Ремонт на даній ділянці вирішить чимало проблем з хаотичним паркуванням. Найбільше скупчення автомобілів тут фіксують у вечірній час. Водії фактично залишають автомобілі на зелених зонах і тротуарах, створюючи дискомфорт та небезпеку для всіх учасників дорожнього руху. Приносимо вибачення за тимчасові незручності в зв’язку з проведенням ремонтних робіт.

17:31 20.02.2024

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні жителі м. Новий Калинів, які проживають на 5 поверсі! Просимо Вас випустити повітря із системи опалення, яке перешкоджає заповненню системи гарячою водою. Вибачте за незручності. Щиро дякуємо за розуміння.

16:10 18.02.2024

ОГОЛОШЕННЯ

Новокалинівське ВУЖКГ повідомляє жителі м. Новий Калинів, що у зв’язку з аварійною ситуацією на центральному водопроводі буде припинено водопостачання. Відновлення водопостачання відбудеться одразу ж після виконання ремонтних робіт. Просимо вибачення за незручності. Щиро дякуємо за розуміння.

13:20 18.02.2024

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні жителі м. Новий Калинів! У зв'язку з аварійною ситуацією на системі теплопостачання 15.02.2024 року буде припинено подачу теплоносія до ваших будинків. Відновлення теплопостачання відбудеться одразу ж після виконання ремонтних робіт. Вибачте за тимчасові незручності.

12:43 14.02.2024

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!!!

Інформація щодо військовослужбовця Марʼяна Мицака наразі уточнюється. Після зʼясування обставин Самбірським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки буде повідомлено додатково.

11:57 14.02.2024

ОГОЛОШЕННЯ

УВАГА!!! Шановні мешканці буд. №14, буд. №15 на пл. Авіації в м. Новий Калинів! У зв’язку із встановленням лічильників газу буде припинено газопостачання 13.02.-14.02.2024 року в даних будинках. З питання безоплатного встановлення лічильнику газу звертатись до Ольги КАЧМАР (тел. 098-920-00-12). Аварійна служба Самбірське відділення АТ “Львівгаз” попереджає абонентів перекрити крани перед газовими приладами і на газових приладах та дотримуватись правил техніки безпеки!

09:46 12.02.2024

ВИСТАВА-МЮЗИКЛ «ПОПЕЛЮШКА» ДЛЯ ДІТЕЙ ВІЙСЬКОВОПОЛОНЕНИХ, ЗНИКЛИХ БЕЗВІСТИ, ЗАГИБЛИХ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ

Дітей військовополонених, зниклих безвісти, загиблих Захисників та Захисниць, а також дітей цивільних заручників рф, запрошують безкоштовно відвідати виставу-мюзикл «Попелюшка». Вистава відбудеться 01 березня о 12:00 год. на сцені Національного драматичного театру Марії Заньковецької. Романтична історія для всіх поколінь. Актори чекають на зустріч з глядачами, щоб перенести їх в казковий світ. Виставу покажуть за підтримки Західного регіонального центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими. Спільне дійство реалізовують в межах проєкту «Люди майбутнього».  Щоб потрапити на виставу, заповніть реєстраційну форму: https://forms.gle/R7FR45oPN4nMz3d28

11:11 07.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь