Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ЯК ОТРИМАТИ МЕДИЧНУ ДОПОМОГУ ПІД ЧАС ВИМКНЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ ТА ЗА ВІДСУТНОСТІ ЗВ’ЯЗКУ З ЛІНІЄЮ 103

Дата: 20.10.2024 16:58
Кількість переглядів: 51

Під час відсутності електроенергії та зв'язку з лінією 103 для отримання медичної допомоги можна скористатися такими рекомендаціями:

1. Перевірте наявність мобільного зв’язку: деякі оператори мобільного зв'язку можуть мати резервне живлення. Якщо мобільний зв'язок доступний, спробуйте зателефонувати на лінію 103 або скористатися альтернативними номерами екстрених служб (101, 102).

2. Відвідайте найближчий медичний заклад: Якщо ви не можете зв'язатися з екстреними службами, найкраще вирушити до найближчої лікарні, поліклініки або пункту невідкладної медичної допомоги. Багато медичних закладів оснащені генераторами та продовжують роботу під час відключень.

3. Дізнайтеся про місцеві пункти незламності: У вашому місті можуть бути організовані спеціальні "Пункти незламності", де є резервні джерела енергії, вода та зв’язок. Там можуть бути медичні працівники або можливість зв’язатися з ними.

4. Використовуйте мобільні застосунки: Деякі медичні установи або служби можуть мати застосунки для виклику екстреної допомоги або консультацій. Завантажте їх заздалегідь та зберігайте інформацію про місцеві номери екстрених служб.

5. Медична аптечка та базові навички першої допомоги: Підтримуйте вдома запас необхідних ліків та матеріалів для надання першої допомоги, а також навчіться базових методів самодопомоги та допомоги іншим у випадку екстрених ситуацій.

Підготовка до можливих кризових ситуацій може значно полегшити надання допомоги під час відсутності зв’язку або електроенергії.

zvernennia za medychnoiu dopomohoiu pid chas vymknennia elektroenerhii ta za vidsutnosti zviazku z liniieiu 103



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь