Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

Дата: 27.07.2024 00:10
Кількість переглядів: 169

Шановні медичні працівники, ветерани охорони здоров’я Новокалинівської міської територіальної громади! Щиросердечно вітаю Вас із професійним святом - днем медичного працівника. Висловлюю Вам найтепліші слова вдячності за вашу благородну працю, за те, що даруєте людям найцінніше - здоров'я і життя.

Гіппократ сказав: «Любов до медицини йде пліч-о-пліч з любов'ю до людини». І справді, професія лікаря, це набагато більше, ніж просто професія. Своїм життєвим покликанням ви обрали благородну справу - порятунок життя. Лікарі, медсестри, фармацевти - у кожного з вас особлива місія і власна відповідальність за життя та здоров'я людини. Ваша професія почесна і вкрай непроста, адже ви лікуєте не лише тіло, а й зцілюєте душу, даруючи надію на одужання.

Особливо хочу подякувати військовим лікарям та військовим медичним волонтерам! Незважаючи на небезпеку, ви самовіддано рятуєте наших воїнів на передовій, у польових госпіталях, повертаєте їх до життя в лікувальних та реабілітаційних закладах.

Щира подяка медикам, які стоять на варті життя на передовій, рятуючи наших Героїв та тим медикам, які бережуть життя українців у «гарячих точка» нашої держави, тримаючи курс на одне – порятунок людей, часто ціною свого життя і здоров’я, проявляючи витримку, героїзм та відданість своїй професії. Схиляю голову перед героями - медиками, які загинули, виконуючи військовий обов'язок - надання медичної допомоги пораненим воїнам. Світла пам'ять і слава кожному з них. Їх жертовність назавжди залишиться у пам'яті вдячних українців.

Зичу Вам міцного здоров’я, миру, добра, родинної злагоди, успіхів у Вашій нелегкій роботі, а також здоров’я, витримки, сміливості та вдячності від своїх пацієнтів! Нехай неодмінно здійсняться Ваші плани, сподівання та мрії під мирним небом України!

З глибокою повагою та найкращими побажаннями

міський голова Богдан ЮЗВЯК

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь