Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ТВОРЧИЙ ЗВІТ ЗАКЛАДІВ ВІДДІЛУ КУЛЬТУРИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ “ТИ В СЕРЦІ МОЇМ, УКРАЇНО”

Дата: 01.07.2024 11:05
Кількість переглядів: 238

Конституція України – це основний закон нашої держави, який гарантує права і свободи кожного громадянина. А День Батька – це нагода подякувати нашим батькам за їхню любов, турботу і виховання.

28 червня велична душа українського народу сповнена радістю, бо Україна відзначає 28 річницю з Дня прийняття Конституції України. 1996 року на зміну радянській Конституції прийшла українська. Народні обранці цілу ніч працювали над прийняттям нового державного закону і на ранок Конституція України побачила світ.

Міжнародний День Батька та День Батька в Україні ми святкуємо у червні. Тато - це та людина, яка може для дітей зробити все: захистити у лиху годину, розділити нашу радість. Він може бути вірним другом та порадником. Татова любов зіткана з добра і щирості, ніжності та зворушливості. Татусь – це основа сім'ї.

У Новокалинівській територіальній громаді в Народному домі м. Новий Калинів відбувся літературно-музичний захід до Дня Конституції та Дня Батька Ти в серці моїм, Україно. 

Сюди зʼїхались аматори сцен Народних домів Новокалинівської територіальної громади. Свято розпочалось з виконання Державного Гімну України та вшанування пам'яті Героїв, які загинули за волю та свободу України. Ведучими свята були бібліотекар с. Гординя Ірина Конон та директор Народного дому с. Мала Білина Олена Струбицька.

Присутні насолоджувались співом вокального колективу Калиновий цвіт та учасників художньої самодіяльності Народних домів. Звучало безліч поезій про Україну та батька. Участь у підготовці та проведенні заходу взяли Народні доми та бібліотеки с. Гординя, с. Мала Білина, с. Велика Білина, с. Корналовичі, с. Калинів, с. Кружики та м. Новий Калинів.

В.о. міського голови Ярослава Каркач подякувала Богу та ЗСУ, що ми можемо  проводити такі заходи, привітала присутніх зі святом та нагородила працівників Новокалинівської міської ради грамотами Самбірської райдержадміністрації до Дня Конституції України. Ярослава Іванівна побажала, щоб уже скоро працівники культури провели переможний концерт під мирним небом України.

В кінці заходу до всіх присутніх звернулися перший заступник міського голови Оксана Чулик, яка привітала усіх та подякувала працівникам культури за підготовку та проведення свята.

Нехай любов до рідної землі, повага до батьків і вдячність нашим захисникам завжди буде в наших серцях.

TVORChYI ZVIT ZAKLADIV VIDDILU KULTURY NOVOKALYNIVSKOI MISKOI RADY “TY V SERTsI MOIM, UKRAINO”



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь