Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

У НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВРУЧИЛИ ВЕЛИКОДНІ ПОДАРУНКИ ТИМ, ХТО ЗАРАЗ ТАК ПОТРЕБУЄ УВАГИ

Дата: 03.05.2024 14:30
Кількість переглядів: 348

Великдень – найбільш світле християнське свято. Свято перемоги добра над злом, життя над смертю, свято життя. Саме в такі дні серця людей відкриті як ніколи для добрих вчинків. Це свято входить в кожну домівку з Божим благословенням, сповнює віри в краще майбутнє, духовно очищає. За багаторічною традицією, напередодні Великодніх свят, працівники міської ради передали від міського голови Богдана Юзвяка для одиноких літніх жителів Новокалинівської громади 186 пасок та продуктових наборів. Працівники міської ради поспілкувалися з жителями похилого віку, подарували їм продуктові набори, а головне – приділили літнім людям увагу, якої ті так потребують. Такій увазі були усі раді. “Так приємно зустрічати людей в своїй одинокій оселі, для яких ти важлива”, – сказала одна із самотніх жительок громади.

Секретар міської ради Ярослава Каркач зазначила, що у такий світлий день для усіх особливо важливо відчувати любов і підтримку. Нехай ці подарунки стануть символом турботи та підтримки нашої великої родини Новокалинівської громади Великдень – свято, яке, насправді, покликане гуртувати людей навколо добрих справ, щоб кожен мешканець нашої громади відчув опіку та турботу.

Враховуючи скрутне матеріальне становище одиноких людей, ці пасхальні подарунки стали дуже вчасними і доречними. Та найголовніше це те, що ці люди відчули турботу і піклування, почули добрі слова і щирі привітання, що, безперечно, додало їм святкового настрою. Як приємно робити добру справу, бачити дитячу радість в їх очах та чути слова щирої вдячності від цих поважних людей. І не стільки за подарунок, а за увагу та турботу, просто за те, що до них завітали, – зауважила Оксана Чулик.

Великоднім передзвоном цього дня ввійшло душевне тепло і спокій в серце кожного, як тих, хто вітав, так і тих, хто їх отримував.

Podarunky odynokym Novyi Kalyniv



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь