Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ЗВІТ СТАРШОГО ДІЛЬНИЧНОГО ОФІЦЕРА ПОЛІЦІЇ СЕРГІЯ НОВАЦЬКОГО

Дата: 18.01.2024 14:33
Кількість переглядів: 373

У приміщенні Новокалинівської міської ради відбувався звіт старшого дільничного офіцера поліції Самбірського РВП ГУНП у Львівській області капітана поліції Сергія Новацького. Під час звітування офіцером було розглянуто стан оперативної обстановки на території обслуговування, обговорено проблемні питання, що стосуються жителів даного села.

Територіальну громаду Новокалинівської міської ради, в яку входить 24 населених пункти, з загальною кількістю населення близько 14 100 осіб, обслуговує 1 дільничний офіцер поліції та два поліцейських офіцери громади.

На даний час з метою налагодження досконалого механізму взаємодії дільничних офіцерів поліції та поліцейських офіцерів громади з працівниками інших служб щодо попередження та розкриття кримінальних правопорушень, підвищення обізнаності про стан оперативної обстановки на територіях обслуговування, належних партнерських стосунків між поліцією і населенням щодо профілактики правопорушень проводяться профілактичні заходи по відвідуванню помешкань громадян дільничним офіцером поліції. Ними проводиться роз’яснювальна робота серед населення громади щодо особистого захисту, їх майна від протиправних посягань, ознайомлення населення та отримання інформації про осіб, що займаються самогоноварінням, зберіганням та розповсюдженням наркотичної сировини.

Відповідно дільничним офіцером поліції по території громади розглянуто та вирішено по суті 163 звернення громадян. Поліцейський також розповів про профілактичні заходи щодо боротьби з домашнім насильством та шахрайством, а також обговорено заходи з протидії вчинення злочинів проти осіб похилого віку та порушення прав рівноправності громадян.

На території територіальної громади виявлено та припинено дільничним 102 адміністративних правопорушення, більшість яких було зафіксовано, як дрібне хуліганство і за вчинення домашнього насильства.

Поліцейські здійснюють всі необхідні заходи для посилення безпеки мешканців, однак ефективність такої роботи зросте і з вашою допомогою.

З метою недопущення ускладнення криміногенної ситуації та порушень публічного (громадського) порядку на території обслуговування проводиться постійний моніторинг стану оперативної обстановки і вживаються невідкладні заходи реагування на її зміни.

Пам’ятайте, що поліція стоїть на сторожі безпеки мешканців, жодне повідомлення громадян не залишиться поза нашою увагою. Тільки разом ми зможемо забезпечити правопорядок і спокій, перемоги та миру нам усім.

ZVIT STARShOHO DILNYChNOHO OFITsERA POLITsII SERHIIa NOVATsKOHO



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь