Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ПОЛІЦЕЙСЬКІ ОФІЦЕРИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЗВІТУВАЛИ ПРОВЕДЕНУ РОБОТУ В 2023 РОЦІ

Дата: 11.01.2024 15:10
Кількість переглядів: 370

З 07.05.2021 року відповідно до Меморандуму про співпрацю сторін в рамках проєкту “Поліцейський офіцер громади”, який було укладено між ГУНП у Львівській області та Новокалинівською територіальною громадою. Проект “Поліцейський офіцер громади” – це черговий крок у реформі Національної поліції, направлений на безпеку та захист населення. Офіцер поліції постійно знаходиться поряд із мешканцями своєї територіальної громади, плідно співпрацює із жителями.

11 січня 2024 року поліцейськими офіцерами Новокалинівської громади Мар’яном Куриляком та Андрієм Васьківим на черговому засіданні виконкому Новокалинівської міської ради проведено звіт про результати роботи за 2023 рік. Зокрема, було прозвітовано про забезпечення охорони громадського порядку та безпеки, патрулювання в нічний час з метою контролю дотримання комендантської години, кількість складених адміністративних протоколів, скерованих кримінальних проваджень до суду та інше. Під час звіту було зазначено, що позитивних результатів в роботі вдалося досягти завдяки об’єднанню зусиль, цілковитого взаєморозуміння та взаємодії органу місцевого самоврядування, поліції та жителів нашої громади, які поважають закон і права інших громадян. Протягом 2023 року поліцейськими було розглянуто 215 звернень громадян. Офіцерами було задокументовано 166 адміністративних правопорушень, з яких: за вчинення домашнього насильства (ст. 173-2 КУпАП) - 31 адміністративних протоколів, за вчинення дрібної крадіжки (ст. 51 КУпАП) - 3 адміністративних протоколів, постанов за порушення в сфері безпеки дорожнього руху - 64. Загалом сума накладених штрафів становить 125 885,00 грн. З них було сплачено штрафів на суму 50 860,00 грн.

Також поліцейськими проводилась профілактична робота із раніше судимими з метою недопущення вчинення нових злочинів чи правопорушень.

Присутні на засіданні мали змогу ставити питання офіцерам щодо їхньої діяльності. Міський голова Богдан Юзвяк та члени виконкому позитивно відзначили роботу поліцейських офіцерів громади та подякували за працю на благо жителів Новокалинівської територіальної громади.

         На звіті був присутній начальник відділу превенції Самбірського ВП ГУНП у Львівській області Степан Пітусь та начальник СВГ ВП Самбірського ВП ГУНП у Львівській області Ігор Кокодиняк.

Зі звітом поліцейсих офіцерів Новокалинівської територіальної громади можна ознайомитись ТУТ 

POLITsEISKI OFITsERY NOVOKALYNIVSKOI TERYTORIALNOI HROMADY ZVITUVALY PROVEDENU ROBOTU V 2023 ROTsI



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь