Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

У НОВОМУ КАЛИНОВІ ВІДБУЛАСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «РІЗДВЯНІ ПТАШКИ» ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ

Дата: 02.01.2024 09:25
Кількість переглядів: 479

Дитячий вертеп парафії УГКЦ Преображення Господнього м. Новий Калинів та святого архистратига Михаїла с. Калинів дієво підтримали духовно-патріотичну акцію «Різдвяні пташки», яка відбулася 31 грудня у Народному Домі м. Новий Калинів. Мета акції полягає у тому, щоб обʼєднати найбільшу кількість вертепів і коляд навколо збору коштів і закупівлі дронів для 80-ї ОДШБ Збройних Сил України. Отець Тарас Яворський привітав присутніх у залі з Різдвом Христовим та наголосив, що ми маємо можливість святкувати сьогодні, колядувати та вітати одне одного завдяки нашим Збройним Силам України, які захищають нас від лютого ворога. І наше завдання в тилу – молитися за них та всіма силами допомагати їм. Тому ми приєдналися до цієї Всеукраїнської акції. З вітальним словом виступала на заході секретар міської ради Ярослава Каркач, яка привітала гостей заходу та побажала у своєму виступі швидкої ПЕРЕМОГИ. Але, щоб її здобути, потрібно підтримувати наших воїнів, адже вони зазнають великих труднощів та ризикують своїм життям для захисту нашої країни.

Діти, учасники заходу, разом зі своїм парохом о. Тарасом Яворським, катехитами Іриною Кулаковською та Тетяною Кузбит підготували Різдвяний Вертеп. Діти прославляли народження Месії колядками, віншуваннями, даруючи присутнім гарний настрій та святкову атмосферу.

На цьому заході було зібрано 30 000грн, 200 злотих та 20 євро на підтримку наших військових!

Нагадаємо, що збірку коштів на дрони, які сьогодні є вкрай важливими помічниками воїнів ЗСУ в боротьбі з рашистами, організували священник Роман Гром із села Мшанець Самбірського району та військовий капелан Іван Гальо. Для цього виготовили більше 150 спеціального розміру та кольорів зірок. Їх отримали ті вертепи, які попередньо зареєструвалися до участі в акції «Різдяні Пташки», з ними виступають, що підтверджує їхній статус і викликає неабияке довір’я. 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь