Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ

Дата: 24.12.2023 18:00
Кількість переглядів: 355

Шановні жителі Новокалинівської територіальної громади! Дорогі земляки! Прийміть найщиріші вітання з величним, світлим та радісним святом Різдвом Христовим! Різдво – свято, яке демонструє перемогу світла над темрявою, добра над злом. Свято, яке відзначається передусім у затишному родинному колі. Подякуймо Богу та нашим захисникам і захисницям за те, що можемо сісти до столу на Святу вечерю та вітати новонародженого Спасителя.

На жаль, цього року Різдво Христове ми зустрічаємо знову в складних умовах. Сьогодні молимось за усіх, хто не може зустрічати Різдво вдома! За наших захисників і захисниць, які зараз в окопах, за поранених, полонених, зниклих безвісти, за вимушено переміщених осіб, за тих, хто назавжди втратив рідних і свої домівки, за тих, хто рятує українців з-під завалів та ліквідує наслідки пожеж та руйнувань, тих, хто полишив усе, аби допомагати нашим військовим, енергетиків, які відновлюють електропостачання, медиків, які рятують життя в тилу і на передовій. І згадаймо всіх полеглих воїнів, всіх українців, які невинно загинули через напад росії!

Наша сила в єдності! Христос народжується, приходить у світ, щоб дарувати нам вічне життя та принести мир. Довгоочікуваний мир, якого ми всі з вами прагнемо.

Тож нехай здійсняться мрії всіх українців, а Вифлеємська зоря, котра сповістить про Різдво Божого Сина, стане провісницею позитивних змін для усіх нас, хай розвіє морок та жахіття війни! Хай незгасаюче світло різдвяної зірки, світло любові, примирення стануть для нас джерелом життєвої наснаги, оптимізму, впевненості в намірах і справах, піднімуть наш національний дух, славлять нашу рідну землю і всю Україну! Хай маленький Ісусик щедро благословить усіх нас!

Щиро зичу кожній родині миру і спокою, любові і довіри, здоров’я та благополуччя, міцної віри в серці та натхнення у здійсненні благородних справ. Нехай тепло Різдвяного вогню зігріє ваші серця протягом усього року, а світло Різдвяної зірки осяє кожного і зійде на всіх Божа благодать і благословення. Нехай солодкою буде кутя, життя - радісним, а щедрувальники засіють добірним зерном любов, віру і надію.

Хай будуть багатими на справжніх друзів і бажаних гостей Ваші домівки. Нехай Божий Син щедро обдаровує Вас і Ваші родини міцним здоров’ям, оберігає і захищає Україну!

З Різдвом вас! Зберігайте світло Різдва Христового в серці й душі сьогодні та упродовж кожного нового дня.

Христос народився!

Славімо Його!

З найкращими вітаннями

очільник Новокалинівської міської ради Богдан ЮЗВЯК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь