Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

КУДИ ЗВЕРТАТИСЯ ЖЕРТВАМ ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА

Дата: 22.12.2023 09:01
Кількість переглядів: 194

Домашнє насильство ‒ діяння (дії або бездіяльність) фізичного, сексуального, психологічного або економічного насильства, що вчиняються в сім’ї чи в межах місця проживання або між родичами, або між колишнім чи теперішнім подружжям, або між іншими особами, які спільно проживають (проживали) однією сім’єю, але не перебувають (не перебували) у родинних відносинах чи у шлюбі між собою, незалежно від того, чи проживає (проживала) особа, яка вчинила домашнє насильство, у тому самому місці, що й постраждала особа, а також погрози вчинення таких діянь. Який алгоритм дій постраждалої від домашнього насильства особи?

По-перше, необхідно звернутися до головного суб’єкту з протидії домашньому насильству – поліції. Викликати необхідно у повноважений підрозділ Національної поліції. Поліцейські виїжджають на виклик, встановлюють необхідні обставини. Якщо є відео-, фотофіксація, їх необхідно надати працівникам поліції.

Працівники поліції складають протокол, який надалі передається до суду. Після розгляду справи та вироку суду відповідача, кривдника буде притягнуто до адміністративної або кримінальної відповідальності.

Список служб (суб’єктів) Новокалинівська територіальної громади Самбірського району для осіб, постраждалих від домашнього насильства.

1. Голова Новокалинівської міської ради ЮЗВЯК Богдан Осипович, тел. 0676003420, м. Новий Калинів, пл. Авіації,1а, e-mail novkalynivrada@ukr.net

2. Служба у справах дітей Новокалинівської міської ради, м. Новий Калинів, пл. Авіації,1а, начальник служби у справах дітей ГОРУН Ольга Вікторівна, тел. 0988750596, e-mail ssdnovkalinov@ukr.net

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь