Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

З ДНЕМ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ!

Дата: 21.11.2023 09:18
Кількість переглядів: 442

21 листопада Україна відзначає 10-у річницю початку Євромайдану та Революції Гідності, які змінили хід історії країни і усього світу. 10 років тому на майдан Незалежності у Києві вийшли кілька сотень людей, щоб висловити свій протест проти рішення влади, яке загрожувало Україні втратою незалежності та перекреслювало її європейське майбутнє. Того листопадового вечора ніхто не здогадувався, що в історії не тільки України, а й усього світу починається новий етап і що події, які відбуватимуться наступні 94 дні – перший крок на шляху до драматичних геополітичних змін. Їх тригером стало продовження боротьби українського народу, що велася не за матеріальні блага чи владу, а духовні цінності – Гідність і Свободу. Запровадження Дня Гідності та Свободи на державному рівні є свідченням визнання важливості цих цінностей як наріжних для українського суспільства.

В цей день ми вшановуємо тих, хто не тільки своїми справами, а й втраченим життям продемонстрував бажання жити у вільній та демократичній державі. У скрутний час, згуртовані ідеями європейської інтеграції та суверенності нашої держави, ми повинні зберегти незламний дух нашого вільного народу, адже саме єдність і волелюбність робить нас гідними нащадками наших предків.

Десяту річницю Революції Гідності, на жаль, ми знову зустрічаємо в умовах війни – масштабної агресії росії. Українці, які стояли на Майдані у 2014 році, сьогодні зі зброєю в руках на фронті захищають рідну землю. В цей день всі ми  вшановуємо патріотизм й мужність наших співвітчизників, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Революція Гідності – це перший переможний бій! Ми стали сильнішими, ми перемагаємо на всіх фронтах, які веде сьогодні Україна, захищаючи свою незалежність! І свято віримо в те, що вистояли на майдані – ПЕРЕМОЖЕМО у війні! Бо ми єдині у своїх прагненнях – бути вільними. Бути гідними свободи у рідній дежаві. Від кожного з нас залежить, у якій Україні житимемо ми і наші нащадки!

З нами Бог, з нами правда, з нами Перемога!

Слава Україні!

Слава нашим ЗАХИСНИКАМ!

З повагою очільник Новокалинівської міської територіальної громади Богдан ЮЗВЯК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь