Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

МІНІ-ГРАНТИ ДЛЯ АГРАРІЇВ ЛЬВІВЩИНИ

Дата: 06.09.2023 10:07
Кількість переглядів: 304

Аграрії Львівщини можуть отримати міні-гранти по 10 000 євро на впровадження заходів з енергоефективності. Зокрема, розпочато конкурсний відбір підприємств в рамках проєкту «Підтримка енергомодернізації підприємств у воєнний час», що впроваджується в рамках проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні». Про це повідомив департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації з посиланням на ГО «Міжнародна фундація розвитку».  У рамках проекту планується надання технічної та фінансової підтримки у вигляді міні-грантів на впровадження енергоефективних заходів приватним підприємствам виробничого сектору. Підприємства будуть відібрані за результатами відкритого конкурсу, який буде розміщено на порталі «Дія.Бізнес» та онлайн-ресурсах партнерів проекту. 

Після завершення процесу відбору 25 відібраних підприємств будуть запрошені приєднатися до проекту та підписати лист-зобов'язання щодо умов участі. Навчання з енергоефективності буде організовано у вигляді серії навчальнопрактичних онлайн-вебінарів з підвищення енергоефективності в промисловості загальною тривалістю 20 годин. Для кожного підприємства-учасника буде проведено експрес-енергоаудит відповідно до вимог стандарту ISO 50002 «Енергоаудит, тип 1». Після навчання буде відібрано 15 підприємств, які отримають подальшу підтримку у вигляд міні-грантів на реалізацію заходів з енергоефективності. З цими підприємствами буде підписано грантові контракти. Гранти надаватимуться у гривневому еквіваленті 10000,00 євро на одне підприємство. Гранти можуть бути використані підприємствами виключно для фінансування енергоефективних заходів, визначених у грантовому договорі. Пріоритет надаватиметься підприємствам, які тимчасово перемістилися до інших адміністративнотериторіальних одиниць, продовжують свою господарську діяльність. Детальніше про Проєкт “Підтримка енергомодернізації підприємств у воєнний час” за посиланням: http://in-fd.com/2023/08/04/proyekt-pidtrymka- energomodernizatsiyi-pidpryyemstv-u-voyennyj-chas/ . Зразок заявки - за посиланням: http://in-fd.com/wpcontent/uploads/2023/08/Anketa_Konkursna_zayavka_2023_Energozber.pdf  Дедлайн подання заявки: 8 вересня 2023 р.

За додатковою інформацією щодо конкурсу звертатися до менеджера проєкту Сергія Касяна за номером +380505124805.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь