Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ЗНАНЬ

Дата: 01.09.2023 08:50
Кількість переглядів: 559

Щиро вітаю педагогів, батьків, школярів, студентів із Днем знань та початком навчального року! Першого вересня усі дороги ведуть до школи, розпочинається новий навчальний рік, який принесе нові успіхи, нові звершення. Особливим він стане для першокласників, які відкриватимуть для себе світ нових знань та яскравих вражень, а також для випускників, котрим доведеться обирати шлях у доросле життя. Адже від усвідомлення громадянської позиції, патріотизму, знань, розуміння свого місця у житті залежатиме майбутнє вільної і незалежної Української держави. Наші маленькі українці! Нехай здобуті знання стануть міцним фундаментом, а життєвий шлях буде цікавим та повним успіхів у добрих справах!

На жаль, це світле і радісне свято цьогоріч проходить під час війни. Загарбник навмисно знищує наші освітні заклади, намагаючись позбавити нас найголовнішого – нашого майбутнього. Проте ми все відбудуємо. Адже війна не в змозі зруйнувати передчуття нового старту у незвіданий, цікавий Світ Знань. Жодні перешкоди не завадять прагненню нашого молодого покоління впевнено йти шляхом пізнання до нових звершень, до перемог. Щиро радіємо, що наперекір війні ми розпочинаємо навчальний рік. Щиро дякую нашим воїнам, завдяки мужності яких діти подовжуватимуть вчитися. Герої мужньо стримують ворога, щоб діти вчили правдиву історію України, а не вигадки з московських боліт. Дякуємо усім і кожному, хто вчинками і згуртованістю у надскладні часи долучився до освітнього фронту і гідно його тримає.

Нехай у Вашому житті завжди буде можливість вчитися і знаходити знання не тільки в шкільні роки, але і в майбутньому, протягом усього життя! Ніколи не втрачайте прагнення до пізнання і мудрості! Усім у новому навчальному році вдалого старту з вірою в ПЕРЕМОГУ! Бажаю учням успішного навчального року, а педагогам – мудрості і щедрості душі в їхній благородній справі. Нехай цей навчальний рік стане роком великих починань, досягнення нових вершин, а здоров'я, успіхи і прагнення до знань будуть вашими постійними супутниками.

Дякуємо Богу та ЗСУ! Україна переможе! З Днем знань! Слава Україні!

З повагою очільник Новокалинівської міської територіальної громади

Богдан ЮЗВЯК

Vitannia miskoho holovy Bohdana Yuzviaka z 1 veresnia Novyi Kalyniv


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь