Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ НАСТОЯТЕЛЮ ПАРАФІЙ УГКЦ ПРЕОБРАЖЕННЯ ГОСПОДНЬОГО МІСТА НОВИЙ КАЛИНІВ ТА СВЯТОГО АРХИСТРАТИГА МИХАЇЛА СЕЛА КАЛИНІВ ОТЦЮ ТАРАСУ ЯВОРСЬКОМУ

Дата: 27.08.2023 00:05
Кількість переглядів: 506

Сьогодні, 27 серпня, свій ювілей відзначає духовний настоятель УГКЦ Преображення Господнього м. Новий Калинів та Святого архистратига Михаїла с. Калинів отець Тарас Яворський. Всечесний отче, бажаємо Вам здоров’я, рясних Божих благословінь у всіх починаннях і справах, взаєморозуміння, поваги від Ваших парафіян, світла і гармонії душі. Нехай у Вашому щоденному житті поряд завжди крокує Ангел Хоронитель, а Пречиста Богородиця огортає Своїм могутнім омофором на Многіїі Благії літа на ниві спасіння людських душ. Дякуємо Вам за повсякденну духовну працю та просимо милосердного Господа у молитві, щоб Він дарував Вам ще більше сил та наснаги. Нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, серед парафіян – підтримка, вдома – увага та взаєморозуміння, у серці – світло від людської вдячності.

У цей світлий та сонячний день, вітаючи Вас, як слугу Божого, закликаємо Його благодать на Вас, щоб Господь ще дарував Вам багато-багато років стояти біля Престолу Божого, бути Його ревним трудівником у Винограднику, засіваючи поле духовної ниви добрим зерном Божого Слова. Бажаємо Вам духовної кріпості, ревності у пастирському служінні на ниві Христовій, нових досягнень та успіхів, міцного здоров’я та любові на многії та благії літа! 

З повагою очільник Новокалинівської міської територіальної громади Богдан ЮЗВЯК

Фото без опису

 

 


 

 

    

.

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь