Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 24.08.2023 00:03
Кількість переглядів: 451

Щиро вітаю Вас із визначним національним святом - Незалежності України! Через тисячоліття пролягав шлях становлення та утвердження нашої держави: на перехрестях української історії сплелися пошуки й випробування, злети й падіння, перемоги й поразки. Вони завжди нагадуватимуть про звитяжні сторінки нашого національного формування. Тернистим був шлях боротьби за право створити самостійну країну. І головна заслуга у цьому належить українському народові – всім і кожному. Українці віками прагнули до самостійності й державності, мужньо відстоювали людську гідність і право на вільний вибір, долали розбрат і свято вірили у великі можливості своєї землі, аби тільки у власному домі запанували «своя правда, і сила, і воля». Це все відбувається і сьогодні.

Подвиг наших дідів та прадідів гідно продовжують українські захисники. Десятий рік поспіль триває щоденна боротьба за свободу і незалежність, яку ми не маємо права програти, адже українці захищають свою родину та мирну українську землю. Головне пам’ятаймо, що той, хто захищає рідну Батьківщину, завжди перемагає. І наша перемога – перемога свободи, демократії та гуманності уже близько.

Схиляю голову перед пам’яттю тих, хто боронив рідну землю за всіх часів, хто сьогодні захищає нашу державу від підступного окупанта та стоїть на захисті її кордонів, хто віддав життя за Україну, за те, щоб гордо майоріли кольори блакитного мирного неба та жовтого багатого колосся на полотнищі Державного Прапору незалежної України.

Бажаю усім ПЕРЕМОГИ, миру і злагоди у нашому спільному домі. Хай майорить наш Прапор та розцвітає рідна Україна, яка була, є і буде завжди. Наш святий обов’язок зробити все, щоб Україна ніколи не втратила свою незалежність. Які б труднощі та виклики перед нами не стояли, ми пройдемо їх достойно! І хоч триває багаторічна війна з російським агресором, та  український народ продовжує мужньо боротися за свою свободу, територіальну цілісність та демократичні цінності, за кожного свого громадянина. І ми обов'язково переможемо! За нами — правда! Нас не зламає жоден ворог, бо наша сила – у нашій єдності! Ми не здамося! Не опустимо рук! Нас не залякати! Україна – самостійна, вільна, неподільна держава. І буде такою завжди!

Тож бажаю всім міцного здоров’я, невичерпної енергії і впевненості у власних силах, безмежного щастя і затишку у родинах, а найголовніше  –  єднання заради досягнення найзаповітнішого – процвітання України! Щастя, добра, миру, щедрої долі та віри в себе й в Україну!

З повагою

очільник Новокалинівської територіальної громади

Богдан ЮЗВЯК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь