Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

У НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ПОЛЯ

Дата: 17.08.2023 10:04
Кількість переглядів: 861

15 серпня 2023 року керівник фермерського господарства та депутат Новокалинівської міської ради Самбірського району Іван Кільган провів «День поля» на 40-гектарному масиві посівів озимої пшениці.  Цим Днем поля Іван Кільган хотів показати народу, що Україна має свого господаря, він гарантія того, що у людей був і завжди буде хліб на столі, достаток у державі. Тож не варто переживати, аби лише мир, перемога над історичним ворогом – московією. Все ж запорукою високих і стабільних врожаїв є чітке дотримання повного циклу агротехнологічного процесу. Захід у польових умовах  відбувся у форматі демонстрації фермером власної новітньої зернозбиральної техніки та передових агротехнологій. Сюди завітали представники  компаній-партнерів як виробники мінеральних добрив, реалізатори засобів захисту рослин і продуктивних сортів насіння. Вони презентували свої послуги та продукцію через виставлені зразки та поліграфічні видання.

Участь у Дні поля взяли очільник Новокалинівської територіальної громади Богдан Юзвяк, очільник Самбірської РВА Іван Ільчишин, його заступник Василь Вісьтак, професор ЛНУ ветеринарної медицини Павло Мороз, дорадник Львівської аграрної служби Микола Шпек та представники служби надзвичайних ситуацій.

Слід заззначити, що Іван Кільган першим на Самбірщині започаткував пакування зерна у спеціальні поліетиленові рукави місткістю 200 тонн, які дозволяють його довго зберігати без втрати якості.  Тут же були вишикувані найновіші і потужні комбайни із широкозахватними жатками, інша техніка для відтранспортування обмолоченого зерна. На ній працюють, як зазначив Іван Кільган, справжні фахівці. Фермер жнивує організовано, максимально використовує можливості техніки та сонячних годин.  Бракує хіба що миру, спокою. Перемога нам усміхнеться.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь