Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ТАТО – ЗАХИСНИК СВОЄЇ СІМ’Ї ТА СВОЄЇ КРАЇНИ

Дата: 20.06.2023 10:35
Кількість переглядів: 554

День батька в Україні відзначають кожної третьої неділі червня. 2023 року дата святкування Дня батька випала на 18 червня. Цього дня прийнято вітати своїх татусів із Днем батька та вкотре нагадати їм про свою любов до них, приділяти особливу увагу своїм батькам і проводити з ними якнайбільше часу, звичайно ж, якщо є така можливість. Діти цього дня намагаються показати, яку любов вони відчувають до своїх татусів, роблять для них листівки, або щось своїми руками.
Під час війни багато хто переглянув свої цінності в житті та зрозумів, що добробут кожної родини окремо веде до здорової нації загалом. Важливо цінувати своїх найрідніших та знати, як стійко пройти всі випробування долі.
У нас зараз усі чоловіки Герої, тому що кожен воює на своєму фронті. Батько, який не знаходиться в зоні бойових дій, але забезпечує логістику, гуманітарну допомогу, теж Герой.

З нагоди цього свята у Народному домі с. Береги під керівництвом директора Народного дому Богдана Ванівського відбувся святковий концерт “Тато – захисник своєї сім’ї та своєї країни”. Діти декламували вірші, співали пісні, тим самим показуючи свою любов і повагу найдорожчим людям – татусям. Та найбільше овацій лунало від глядачів під час розігрування сценки “Сільські будні”, де головну роль зіграв сам господар Народного дому Богдан Іванович. Тож бажаємо всім татусям здоров’я і сили, мудрості і терпіння, щирої подяки від дітей. Нехай ваш оптимізм завжди підтримує дітей, а сила і мужність вселяє віру у наше мирне майбутнє.

Провідний спеціаліст відділу культури

міської ради Анастасія ВОЗНЯК

Novokalynivska TH Narodnyi dim Berehy Den batka



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь