Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ БАТЬКА

Дата: 18.06.2023 00:41
Кількість переглядів: 359

В третю неділю червня  в Україні відзначають День батька! Це порівняно молоде свято, але дуже важливе, бо показує зрілість держави і слідування непорушним і фундаментальним поняттям людської природи нашого буття. У житті кожного з нас батько відіграє  важливу роль,  оскільки він є основою повноцінної сім’ї і має глибокий вплив і значення для дитини протягом її життя. Бути батьком – це велика відповідальність, чоловік – це опора усієї сім’ї, годувальник і гарант сімейної безпеки – на його широких плечах тримається добробут рідних і близьких. А ще бути батьком –  велика честь, щастя і радість!

Тож вітаю усіх, хто пізнав радість батьківства, хто невтомною працею, терпінням долає перешкоди на шляху своїх дітей, виховує їх, бере відповідальність за їх добробут та успіх, хто зумів стати опорою, захистом для прийомних дітей, подарувавши їм повноцінну родину, і тих, хто тільки очікує на отримання гордого і надійного ім’я - «БАТЬКО»!

Мудре батьківське слово, надійне плече допомагають кожному з нас упродовж усього життя. Цьогоріч День батька українці відзначають в умовах війни. Багато українських татусів сьогодні стали на захист України заради своєї сімʼї, боронять державу від ворожих куль та ракет. На жаль, багато родин розлучила війна, когось – тимчасово, а когось – навіки…

Нехай Всевишній дає українським батькам сили для боротьби, допоможе відстояти країну на різних фронтах і якомога швидше живими та здоровими повернутися до мирного життя. Нехай наблизиться час омріяної ПЕРЕМОГИ і возз’єднання родин, яких розлючила ця жорстока війна! Нехай якнайшвидше закінчаться випробування війною для всіх нас!

Здоров’я та успіху Вам! Взаєморозуміння та добробуту у Ваших родинах! Нехай здоровими та щасливими зростають Ваші діти, залишайтеся надійною опорою для своїх родин, а вони, найдорожчі, нехай дарують Вам свою любов, підтримку та повагу!

З повагою

очільник Новокалинівської міської територіальної громади

Богдан ЮЗВЯК

Den batka Novyi Kalyniv 2023 р


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь