Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

РЕАБІЛІТАЦІЯ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ У 2023 РОЦІ

Дата: 08.06.2023 18:01
Кількість переглядів: 965

08 червня 2023 року у Новокалинівській територіальній громаді відбулася зустріч працівників Обласного центру комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю Святого Пантелеймона, який розташований у м. Стебник Львівської області, за участі голови громади Богдана ЮЗВЯКА, а також працівників КНП “Новокалинівський міський центр медико-санітарної допомоги”, відділу соціального захисту населення, Служби у справах дітей, відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради.

На сьогодні діти з інвалідністю (усіх нозологічних форм захворювання) можуть бути забезпечені реабілітаційними послугами відповідно до Порядку здійснення реабілітаційних заходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.01.2022 № 31. Даний Порядок визначає механізм надання особам з інвалідністю та/або дітям з інвалідністю, та/або дітям віком до трьох років, які належать до групи ризику щодо отримання інвалідності (з метою попередження інвалідності), послуг із комплексної реабілітації (абілітації) в реабілітаційних установах комунальної та державної форми власності.

Відповідно до частини другої статті 17 Закону реабілітаційні установи здійснюють комплексну реабілітацію осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю шляхом реалізації, зокрема, медичних, фізичних, психологічних, педагогічних, професійних та інших заходів відновлювального характеру, спрямованих на попередження прогресування патологічного процесу, усунення чи максимально можливу компенсацію обмежень життєдіяльності, відновлення здоров`я та трудових навичок осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, корекцію психічних процесів, здобуття ними освіти, їх трудову зайнятість незалежно від категорії і причин інвалідності. 

Усі послуги надаються безкоштовно!!!

За детальною інформацією просимо звертатися до відділу соціального захисту населення Новокалинівської міської ради за адресою: с. Калинів, вул. Самбірська, 1.

REABILITATsIIa DITEI Z INVALIDNISTIu U 2023 ROTsI NOVYI KALYNIV



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь