Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ЩИРІ СПІВЧУТТЯ З ПРИВОДУ ЗАГИБЕЛІ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ОЛЕКСАНДРА ГРЕЧАНИКА

Дата: 08.06.2023 15:10
Кількість переглядів: 6225

04 червня 2023 року в населеному пункті Гатище Харківської області загинув штаб-сержант 8 полку спеціального призначення ССО ім. Князя Ізяслава Мстиславича Олександр ГРЕЧАНИК з позивним “Грек”.

Олександр Гречаник народився 10.11.1977 року в м. Самбір, проживав в м. Новий Калинів. Навчався у середній школі №7 м. Самбора. Після закінчення школи проходив службу, справжній вишкіл морських котиків на острові Майський. Закінчив факультет психології Миколаївського університету. Працював на керівних посадах, а також  тренером у львівських спортивних закладах, оскільки був бойовим плавцем.

З перших днів війни пішов добровольцем у Збройні Сили України та був направлений у  8 полк спеціального призначення ССО ім. Князя Ізяслава Мстиславича. Службу проходив у підрозділі “Грек”. Героїчно та без страху Олекандр йшов у бій у місті Ірпінь, Сєвєродонецьк, звільняв Харківщину, захищав Бахмут. Адже попереду чекає ПЕРЕМОГА. Та не судилося… 04 червня Олександру судилося приєднатися до Небесного війська.

Україна втратила захисника, батьки – сина, дружина чоловіка, а 19-річна донька та 2-річний син – батька…

На похороні Олександра Гречаника були присутні генерал-майор ЗСУ Сергій Кривонос та колишній Народний депутат України Володимир Парасюк, який зі сльозами на очах сказав, що людей, таких як Олександр не зустрічав. Похований Герой на Вінничині, у селі Ільківка.

Олександр Гречаник мужньо стояв на захисті Батьківщини, був вірний військовій присязі та українському народу. Загинув в бою за Україну, її свободу і незалежність, захищаючи життя кожного з нас.

На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе з родиною Олександра та схиляємо голову в глибокій скорботі.

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях!!!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь