A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ

Дата: 19.03.2023 11:41
Кількість переглядів: 201

Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. Від усієї Новокалинівської територіальної громади вітаю Вас з професійним святом! Немає іншої галузі яка була б так тісно пов’язана із забезпеченням комфортного проживання людей, життєдіяльності підприємств і установ, шкіл і дитячих садків. Благополуччя кожного будинку, кожної родини багато в чому залежить від надійності надання послуг, від професіоналізму і відповідальності людей, що працюють у цій сфері.

Комунальні блага стали настільки звичними, що ми інколи не замислюємось, якою важкою працею забезпечується стабільна робота комунального господарства. Сьогодні важко уявити життя міста без цілодобової роботи цих служб. Працівники комунальних підприємств невтомно піклуються, щоб у домівках була вода, тепло, щоб тішили око прибрані вулиці і двори. На Ваших плечах лежить величезна відповідальність за забезпечення нормальної життєдіяльності міста та сіл.

Жодна з наявних сфер не стоїть так близько до конкретної людини, як житлово-комунальна та побутова. Адже в кожному домі нам потрібні вода, газ, тепло. А як обійтися без водопостачання та водовідведення, без прибирання дворів і вулиць.

Я переконаний, що попри всі труднощі Ви надалі дбатимете про благоустрій нашого громади. Дякую всім за щоденну напружену працю! Бажаю Вам міцного здоров’я, успіхів в нелегкій, але такій потрібній людям справі, родинного затишку та мирного, сонячного неба над нашою ненькою Україною. І нехай слова вдячності від людей щоденно зігрівають вашу душу.

З повагою

голова Новокалинівської територіальної громади Богдан ЮЗВЯК 

Vitannia Bohdana Yuzviaka z Dnem pratsivnykiv zhkh


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь