A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

«ДИВИСЬ ПІД НОГИ! ДИВИСЬ, КУДИ ЙДЕШ!»: В УКРАЇНІ ЗАПУСТИЛИ ОНЛАЙН-КУРС З МІННОЇ БЕЗПЕКИ

Дата: 07.03.2023 10:27
Кількість переглядів: 417

Кожен день окупації України містить смертельну загрозу не тільки для військових, а й для цивільного населення. Ворог не цурається жорстоких, безчесних і навіть незаконних методів ведення війни. Це стосується і мінування територій.

У деокупованих містах і селах зафіксовано багато випадків мінування житлових будинків і господарств, дитячих майданчиків та іграшок, побутової техніки, автомобілів і всього, чим може користуватися будь-яка людина.

 

Державна служба України з надзвичайних ситуацій на виконання пунктів 17 та 21 розділу II протокольного рішення № 2 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій спільно з Міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа» в рамках реалізації програми «Дивись під ноги! Дивись, куди ідеш» створено навчальний онлайн-курс на тему: Правила поводження з вибухонебезпечними предметами». Онлайн-курс безкоштовний, складається з п’яти коротких уроків і висвітлює головні питання про вибухонебезпечні предмети та правила поводження з ними.

 Після перегляду серій можна пройти тест та отримати відповідний сертифікат. З метою підвищення рівня обізнаності цивільного населення щодо ризиків, пов’язаних із поводженням із вибухонебезпечними предметами та зведення до мінімуму людських жертв ДСНС просить забезпечити проходження персоналом онлайн-курсу.

Онлайн-курс із мінної безпеки доступний на освітній онлайн-платформі «Зрозуміло» за посиланням: https://courses.zrozumilo.in.ua/courses/coursev1:eef+EEF-033+dec2022/course/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь