Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

Дата: 15.02.2023 09:08
Кількість переглядів: 200

Будь-яка війна – це катастрофа для людства. Вона нехтує найбільшою цінністю на землі – людським життям. 15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.  Цього дня ми схиляємо голови перед воїнами, які завершивши свій інтернаціональний обов’язок, повернулися героями або не повернулися зовсім… Ми засвідчуємо свою глибоку шану та повагу вашій мужності та самовідданій праці. Вам не треба розповідати про ціну мирного неба – ви її знаєте. Ваш подвиг та військовий досвід є гідним прикладом патріотизму для сучасних воїнів, які захищають кордони нашої держави, а патріотизм для вас – не порожній звук, це рідна земля, рідне місто, село, рідна Україна!

Щиро вітаю воїнів-інтернаціоналістів, членів їх сімей з днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав! Ця знаменна дата збігається з одним з найбільших християнських свят – Стрітенням Господнім. В цей день молімося за теперішніх захисників Батьківщини! Бажаю вам і вашим родинам добра, миру і достатку, міцного здоров’я, наснаги, злагоди на довгі літа! Схиляємо голови на знак шани та глибокої вдячності за подвиг та витримку!

Вічна пам’ять воїнам, які загинули, до кінця виконуючи свій військовий обов’язок. Ми пам’ятаємо і завжди пам’ятатимемо про кожного воїна-інтернаціоналіста. З вдячністю звертаюсь до тих, хто живе поряд з нами. Від усього серця бажаємо вам і вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра.

З повагою очільник Новокалинівської міської територіальної громади

Богдан ЮЗВЯК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь