Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

РЯТУВАЛЬНИКИ ПРОВЕЛИ ПРОФІЛАКТИЧНИЙ РЕЙД НА ТЕРИТОРІЇ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 14.02.2023 22:56
Кількість переглядів: 534

Працівниками Самбірського районного Управління ГУ ДСНС України у Львівській області спільно з представниками місцевої влади провели планові профілактичні відпрацювання серед жителів Новокалинівської територіальної громади та в закладах і установах щодо попередження виникнення пожеж в житловому секторі та екосистемах. Рятувальники особливу увагу приділили питанню, як убезпечити житло в умовах відсутності електроенергії, використанні генераторів та альтирнативних способів обігріву житла. Було наголошено на основні правила пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення, необережного поводження з вогнем, про те як діяти у разі виявлення небезпечної знахідки. Під час спілкування працівники ДСНС розповіли про негативні наслідки паління в ліжку, порушень експлуатації газового та електричного обладнання, дитячих пустощів з вогнем.  Попередили громадян, що перевантаження електромережі будинків великою кількостю одночасно увімкнених електроприладів може спровокувати коротке замикання електропроводки.

Спілкуючись з людьми рятувальники розповсюдили тематичні листівки з  правилами пожежної безпеки які можуть врятувати життя.

RIaTUVALNYKY PROVELY PROFILAKTYChNYI REID NA TERYTORII NOVOKALYNIVSKOI TH



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь