A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ПЕРШИЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ДОШКІЛЬНОГО ПІДРОЗДІЛУ БАБИНСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ

Дата: 14.02.2023 17:13
Кількість переглядів: 983

Сьогодні, 14 лютого дошкільний підрозділ Бабинської гімназії відзначає свій перший День народження! Це важлива подія в житті колективу дошкільної установи, батьків та вихованців. Саме тут дітвора отримує всій перший досвід спілкування, стають дорослішими і мудрішими. Вихованці обожнюють свій садочок. Тут і ігри, і друзі. А сьогодні в них відповідальний день, адже виступатимуть на сцені.

У просторій залі, в урочистій обстановці за участі вихованців закладу відбувся цікавий концерт. Лунали пісні, вірші, дітвора дивувала і цікавими таночками, а вихователі наспівували гуморески. Із чудовим настроєм дитячий садочок зустрічав свій 1-й день народження і приймав вітання від гостей. 

Привітати винуватців свята завітав Богдан Юзвяк, голова Новокалинівської територіальної громади та Алла Ковталюк, начальник відділу освіти, молоді та спорту Новокалинівської міської ради. Очільник громади зазначив, що це гарна традиція – відзначати день народження. Побажав подальшого процвітання, всіляких гараздів, щоб тут завжди лунав дитячий сміх. Працівникам установи дякував за турботу і увагу до дітей, побажав продовжувати виховувати в дітях світле, добре, вічне. І як годиться, подарував дитячі іграшки.

Свято вдалося неймовірно гарним та зворушливим. Виступ вихованців забезпечив чудовий настрій всім присутнім. Хочеться вірити, що заклад відзначить ще не одну славну дату, а всі добрі справи започатковані очільником громади, примножаться та стануть справжнім скарбом для наступних поколінь села Бабина.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь