A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

РІЗДВЯНИЙ ВИСТУП “З НАМИ БОГ” НЕДІЛЬНОЇ ПАРАФІЯЛЬНОЇ ШКОЛИ ЦЕРКВИ СВЯТОГО КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ПЦУ МІСТА НОВИЙ КАЛИНІВ

Дата: 10.01.2023 16:05
Кількість переглядів: 511

Різдво Христове – велике християнське свято, яке святкують по цілому світу, прославляючи народження Месії. Це свято багате народними обрядами і традиціями. 09 січня 2023 року у приміщенні Народного Дому у місті Новий Калинів відбувся Різдвяний виступ “З нами Бог”, який підготували учні недільної парафіяльної школи церкви святого князя Володимира ПЦУ м. Новий Калинів з настоятелем храму отцем Ярославом Фабіровським та вчитетелями недільної школи Лесею Касій та Галиною Черевко. Свято розпочалось виступом отця Ярослава, який привітав усіх з Різдвом Христовим. Парох наголосив, що ми любимо Бога, що створив цей світ з любов'ю, який любить та співстраждає разом з нами, який допомагає нам у наших життєвих обставинах. А Бог так полюбив нас, що віддав свого сина Єдинородного за життя вічне. Свято Різдва Христового – це свято, в якому ми єднаємося з Богом. Ворог напав на нашу землю і прихід Христа дає нам можливість побороти цього ворога та викинути його з нашої землі і ми віддаємо найцінніше, що в нас є це наше життя і свобода, яка в нас є, омита кров'ю наших воїнів, які захищають нашу землю. Сьогодні ми зустрічаємо Різдво Христове в важким умовах, але ми неодмінно їх подолаємо. Адже маємо заради кого жити. Це наші діти, які люблять Бога та прагнуть прославляти Його колядками та молитвою.

І справді учні недільної школи підготували Різдвяний виступ, який подарував глядачам море позитивних емоцій, адже мали можливість переглянути цікаве та яскраве театралізоване дійство на сцені, а на душі в глядачів стало затишно і легко… Всі, від найменших до старших, були раді такому святу. Хто б ще краще прославив Христа, як не наші діти? Дивлячись на цих янголят, серце переповнювалося радістю і торжеством. Учні виконували колядки та декламували вірші. Розділити радість народження Христа приєднався і директор Народного дому Володимир Вачинич, який також колядував.

На завершення свята настоятель храму отець Ярослав подякував дітям за ту радість, яку вони подарували всім присутнім, побажав їм бути справжніми християнами, гарно вчитися і трудитися, а жителям територіальної громади  побажав благословення Новонародженого Христа на добрі справи, ПЕРЕМОГИ, здоров'я тілу та духу, а душі – світлого розуму. Ну і завершилося свято спільним виконанням колядки Нова радість стала”.

RIZDVIaNYI VYSTUP “Z NAMY BOH” NEDILNOI PARAFIIaLNOI ShKOLY TsERKVY SV.KN. VOLODYMYRA PTsU M.NOVYI KALYNIV

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь