Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ

Дата: 06.01.2023 18:00
Кількість переглядів: 979

Сердечно вітаю зі світлим святом – Різдвом Христовим! Цей день завжди сповнений надії та віри, любові та злагоди, а також відчуття затишку та домашнього тепла. Цього року українці не зможуть відсвяткувати Різдво як зазвичай: війна розкидала родини, наші воїни зустрічають свято в окопах, а не за святковим столом. Ворог обстрілює наші будинки, лікарні, школи, електростанції. Але скаржитися не будемо! Окупанти не заберуть у нас свято. Всі віруючі українці на Різдво будуть молитися про ПЕРЕМОГУ України і відправляти один одному привітання з Різдвом. То ж нехай усі молитви, що пролунають сьогодні, будуть почутими, а цьогорічне Різдво принесе нашій країні мир та спокій, знищить все зло і наповнить ваше життя світлом, теплом, радістю та благополуччям. Світло нашої віри дає сили боротися та підтримувати одне одного!

Сьогодні наші військові стоять на захисті нас та рідної Вітчизни, за що їм шана і честь, а полеглим Героям, які загинули за Україну – вічна пам’ять і слава.

Головне для нас – мир. Тож хай Новонароджений Ісус обдарує нас ним, щоб додому якнайшвидше повернулися наші захисники.

Будьмо сильними, розважливими і милосердними, як Сам Господь, Який нам дав Свого Єдинородного Сина, і тим самим явив славу Свою. Любімо Дитятко Боже, яке надихає нас на щирість, людяність, добро.

У світле свято Різдва бажаю  Вам добра і щастя, благополуччя і затишку вашому дому, душевної теплоти, взаєморозуміння і підтримки в родині.  Нехай серце кожного в цей світлий день наповниться миром і добром! Зичу кожній родині міцного здоров'я, добробуту, злагоди та незламної віри. І найголовніше – ПЕРЕМОГИ та миру нашій Україні! Адже Різдво – це завжди народження надії на краще, на здійснення найбільш заповітних мрій і сподівань.

Нехай тепло Різдвяного вогню зігріє ваші серця протягом усього року, а світло Різдвяної зірки осяє кожного і зійде на всіх Божа благодать і благословення. Нехай солодкою буде кутя, життя - радісним, а щедрувальники засіють добірним зерном любов, віру і надію.

Хай будуть багатими на справжніх друзів і бажаних гостей Ваші домівки. Нехай Божий Син щедро обдаровує Вас і Ваші родини міцним здоров’ям, оберігає і захищає Україну!

Світло завжди перемагає темряву! З Різдвом Христовим!

Христос Народився! Славімо Його!

З найкращими вітаннями очільник Новокалинівської міської ради Богдан ЮЗВЯК.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь