Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ПРИЙДЕШНІМ НОВИМ 2023 РОКОМ

Дата: 31.12.2022 20:56
Кількість переглядів: 479

Рік, що минає був непростим для кожного з нас. Він  був сповнений болем, мужністю, витримкою, надією, вірою у Перемогу. Ворог знищує наші домівки, інфраструктуру нашої країни, ми втрачаємо цвіт нашої нації. Та ми не втратили віри та мужності. Натомість стали незламними та нездоланними. Для кожного з нас найголовнішими цінностями стали мирне небо над головою, незалежність та свобода нашого народу, яку ми виборюємо щодня. І кожен вибрав для себе шлях, яким йде до спільної мети – звільнення України від ворожої навали.

Українці, як ніколи, об’єднались в одну могутню сильну родину.

Наша громада стала домівкою для тих, кого війна позбавила нормального життя. Наші мужні воїни встали на захист України. В окопах та в бліндажах, на воді та в небі вигризають у ворога кожен метр рідної землі. А жінки та діти надійно тримають тил: плетуть маскувальні сітки та моляться за наших воїнів, які гідно захищають нашу Батьківщину.

Українці не здаються! Ми сміливо протистоїмо ворогу та стоїмо на захисті безпеки і свободи не лише України, а й всього цивілізованого світу. Цей рік згуртував всіх нас, і вкотре ми всі довели, що українці непереможні! Рік, що минає, навчив нас більше любити і ще глибше шанувати!

Сьогодні вшануймо пам’ять тих воїнів, хто віддав своє життя за свободу, цілісність та єдність нашої країни. Вони загинули, щоб ми мали змогу жити вільними людьми в незалежній Українській державі.

У новий 2023 рік ми входимо із впевненістю на Перемогу та на мирне майбутнє для рідної України. Тож нехай у Новому році у Ваших домівках завжди панує тепло та затишок, а Ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього! Бажаю Вам міцного здоров’я, благополуччя та мирного неба над усією Україною! Нехай серце завжди пишається нашою великою нацією, а душа щиро дякує українським героям за можливість прокидатися вранці з надією на світле майбутнє.

Від усієї душі бажаю всім великого людського щастя, міцного здоров’я, достатку, сімейного благополуччя, миру, тепла та любові у серцях і Божої благодаті в кожен дім!

Разом до Перемоги!

З Новим 2023 роком!

З найкращими вітаннями очільник Новокалинівської міської ради Богдан ЮЗВЯК

Bohdan Yuzviak vitannia Novyi rik 2023 Novyi Kalyniv


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь