Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ЗІ СВЯТОМ, ДОРОГІ КОЛЕГИ!

Дата: 07.12.2022 09:11
Кількість переглядів: 363

Шановні працівники Новокалинівської міської ради, депутати міської ради, члени виконкому міської ради та ветерани органів місцевого самоврядування! Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем місцевого самоврядування в Україні! Цей день стоїть в ряду дат пов’язаних із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії. Він об’єднав людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад, організаторів втілення в життя їх волі.  

Сьогодні вся наша країна, кожна її громада протистоїть ворогові. Перед працівниками органів місцевого самоврядування постали нові завдання та складні виклики. І я щиро вдячний тим, хто попри важкі часи, продовжує працювати на благо громади та України. А спільним завдання всіх українців залишається відстояти незалежність і цілісність держави та побудувати Українську державу європейського зразка.

З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам міської ради та виконавчого комітету, депутатам міської ради, членам виконкому міської ради за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашої територіальної громади.

Особлива подяка ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах місцевого самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Бажаю від щирого серця – усім, хто працює на благо територіальної громади, міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, успіхів та громадської підтримки, родинного затишку та здійснення всіх життєвих мрій і сподівань.

Нехай цей день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку та відродженню міста і сіл нашої територіальної громади!

  ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

  СЛАВА  УКРАЇНІ!

  ГЕРОЯМ СЛАВА!

З повагою

очільник Новокалинівської територіальної громади Богдан ЮЗВЯК

vitannia miskoho holovy Bohdana Yuzviaka z Dnem mistsevoho samovriaduvannia m. Novyi Kalyniv 2022


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь