Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ ПРАЗНИКОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ СЕЛА БЕРЕГИ

Дата: 04.12.2022 00:01
Кількість переглядів: 367

Всечесні Отці, дорогі парафіяни с. Береги! Дозвольте від щирого серця привітати Вас із вашим Храмовим Святом – Введення в храм Пресвятої Богородиці. Це свято є одним з 12 найбільших свят церковного року, поряд з такими святами як Благовіщення, Різдво Христове і Воскресіння Христове. Воно пригадує нам ту подію, коли, згідно з Переданням, батьки Богородиці – праведні Йоаким і Анна – привели трирічну донечку Марію до Єрусалимського храму. Пресвята Матір Божа, присвятила своє життя Господу, благословивши цим все людство. В особі Діви Марії нам пощастило отримати люблячу Покровительку і Заступницю – промінь надії для людства, який сповістив прихід великого світла для світу – Ісуса Христа. Божа Матір постійно молиться за нас і ми віримо, що Вона й сьогодні разом із нами предстоїть і молиться Богу. Завжди, коли ми прибуваємо у Божий храм, щоби скласти Пресвятій Богородиці найсердечніші та найчистіші молитви, ми віримо, що вони за молитвами Пречистої Богородиці доходять до небес і дають нам необхідну допомогу на подальші труди та подвиги у цьому земному житті. Помолимося й нині, щоби Пресвята Богородиця допомогла нам достойно нести свій хрест та дала силу й допомогу звершувати своє спасіння.

У цей складний для України та усього світу час попросимо у Господа Бога допомоги у подоланні ворога - російського агресора. А після перемоги, дай нам Боже, сил та наснаги на будівництво могутньої, процвітаючої, християнської держави. Саме в такій державі люди будуть жити у мирі, спокої та з Богом у серці.

Нехай Пресвята Богородиця дарує кожному з Вас радість і мир, зміцнює у витривалості й вірі, захистить у годину негоди своїм покровом і збереже народ України у любові, вірі та єдності! Нехай цей урочистий празник принесе добро і достаток до Ваших осель, затишок та Господню благодать. Хай слово Боже наповнить Ваші серця любов’ю, щирістю та надією на краще майбутнє. Нехай Всемилостивий Господь Бог дарує нам мир і спокій на нашій рідній землі, захистить від життєвих негараздів, допоможе у здійсненні світлих задумів та надихає всіх вас на добрі справи на благо та добробут наших родин, нашої громади та нашої України!

Величаємо Тебе, Пресвята Богородице!

З великою шаною та повагою

очільник Новокалинівської міської ради Богдан Юзвяк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь