A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ЧОМУ ГРАФІК ПОГОДИННИХ ВИМКНЕНЬ Є ОРІЄНТОВНИМ? ВІДПОВІДАЄМО НА ЧАСТІ ПИТАННЯ.

Дата: 22.11.2022 15:32
Кількість переглядів: 332

Сьогодні на Львівщині за розпорядженням Укренерго знову впроваджений графік погодинних вимкнень, ознайомитись з яким можна на нашому сайті: https://poweroff.loe.lviv.ua/   

Досить часто ми отримуємо від наших клієнтів такі запитання:

? Чому мені не вимкнули електроенергію сьогодні за графіком?

? Чому ввімкнули електроенергію раніше зазначеного часу?

? Чому за графіком електроенергія уже повинна бути, але її досі не ввімкнули?

? Чому не у всіх вимикають електроенергію?

Відповідаємо період вимкнень може бути змінений у випадку, якщо:

1. Графіки погодинних вимкнень можуть застосовувати частково, коли потреба знизити потужність споживання є меншою, ніж передбачено у графіку. Тоді фактичну тривалість вимкнень зменшать, або ж вимикатимуть не всіх споживачів певної групи. 

ПРИКЛАД: у графіку написано з 12 до 16 год., однак доведена до зменшення потужність від Укренерго дозволяє енергетикам скоротити час відключення. У такому випадку електроенергії може не бути, наприклад, з 12 до 14 год. або з 13 до 15 год. чи з 14 до 16 год. Або деякі райони чи будинки взагалі не вимикатимуть.

2. За розпорядженням диспетчера Укренерго графіки погодинних вимкнень можуть бути відмінені.  

ПРИКЛАД: у графіку написано з 8 до 12 год., однак електроенергію Вам не відключили, адже надійшло розпорядження Укренерго про відміну графіків.  Проте потрібно бути готовим до можливого відключення, адже ситуація в енергосистемі може змінитися у будь-який час. 

3. За розпорядженням диспетчера Укренерго збільшено потужність, яку необхідно вимкнути, а також застосовано одночасно всі три черги, що не дає можливості дотримуватися розробленого наперед графіку. 

ПРИКЛАД: у графіку написано з 16 до 20 год., однак відключили електроенергію раніше, з 13 год., включили о 17 год. Адже коли виникає аварійна ситуація, графіки доводиться зміщувати, щоб оперативно зменшити навантаження. 

Якщо не обмежувати електропостачання за рішенням Укренерго, це може призвести до розбалансування енергосистеми і так званого блекауту. Тоді електропостачання зникне в усіх і на його відновлення можуть піти тижні та місяці.  

4. Час виключення або включення може бути змінений, зважаючи на необхідність доїзду оперативних бригад до енергооб’єктів для проведення перемикань.

ПРИКЛАД: у графіку написано з 8 до 12 год., у деяких випадках час відключення може бути змінений, наприклад з 9 до 13 год.

5. Під час повітряної тривоги працівники компанії не мають можливості перебувати на енергооб’єктах, адже їх може атакувати ворог. Це теж змінюватиме термін відсутності електроенергії.

 

ПРИКЛАД: у графіку написано з 12 до 16 год., електроенергію відключили о 12 год. 30 хв., а від 14 до 17 год. була оголошена повітряна тривога. У цьому випадку відновлювати електропостачання будуть орієнтовно до 18 год.

 Чому немає світла? https://poweroff.loe.lviv.ua/ 

З ПОВАГОЮ ПрАТ “ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО”

Novyi Kalyniv chomu nemaie svitla


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь