Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

У НОВОКАЛИНІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ПІДТРИМУЮТЬ ЗСУ

Дата: 14.10.2022 23:07
Кількість переглядів: 367

14 жовтня 2022 року, у день великого християнського свята Покрова Пречистої Богородиці та Дня захисників і захисниць України, в місті Новий Калинів відбувся благодійний ярмарок “Молись за Україну на підтримку Збройних Сил УкраїниНа ярмарці можна було придбати різноманітні сололкі смаколики. Захід організували – Недільна парафіяльна школа храму св. кн. Володимира ПЦУ м. Новий Калинів разом із настоятелем о. Ярославом Фабіровським (Yaroslav Fabirovskyy), за підтримки директора Новокалинівського Народного дому Володимира Вачинича (Вачинич Володимир) та сприяння міського голови Богдана Юзвяка, парафіян церкви святого князя Володимира ПЦУ м. Новий Калинів. Загальна сума зібраних коштів становить 16250,00 грн. З них 2000,00 грн. буде перераховано на рахунок БФ “Людина починається з добра” для потреб онкохворих дітей. 

Окрім продажу різноманітних смаколиків та виробів на площі Новокалинівської міської ради на гостей чекав також благодійний концерт “Музика врятує світ”, організаторами якого були Богдан Козак, ГО УНСО, Ростислав Мельник та Андрій Шквірко, за підтримки Новокалинівської територіальної громади. Кошти, які були зібрані під час концерту становлять 3400,00 грн. і вже перераховані на підтримку Збройних Сил України (НБУ). Отець Ярослав Фабіровський подякував усім присутнім за фінансову допомогу.

Наші військові щоденно виборюють для нас перемогу із зброєю в руках. Ми ж ведемо боротьбу на культурному фронті. Бо тільки з передачею від покоління до покоління культурних цінностей та надбань нашого народу ми продовжуємо жити як нація та розвиватися. Мусимо належно тримати як військову, так інформаційну і культурну оборону нашої держави! Бо в єдності наша сила і спільно переможемо!

ЗБЕРІГАЄМО СПОКІЙ!

ВІРИМО В ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Novyi Kalyniv Blahodiinyi yarmarok na pidtrymku ZSU

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь