Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ НОВОКАЛИНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ВІДБУЛИСЬ УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ЗНАНЬ ТА ПЕРШОГО ДЗВОНИКА

Дата: 01.09.2022 20:32
Кількість переглядів: 990

День знань – день початку нового навчального року. Для учнів школи цей день є одним з найбільш зворушливих, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий, і водночас, нелегкий шлях до пізнання, нових звершень, самостійного життя.

Новий 2022-2023 навчальний рік розпочався у закладах освіти Новокалинівської територіальної громади. Цього дня вперше помандрують країною знань 101 маленький житель Новокалинівської територіальної громади. Подвір’я закладів освіти Новокалинівської територіальної громади наповнилося щирими усмішками, квітами та вишиванками.

Міський голова Богдан Юзвяк та начальник відділу освіти, молоді та спорту Алла Ковталюк побували на святкуванні першого дзвоника в Містковицькій гімназії. Очільник громади побажав учням безмежної жаги до знань, міцного здоров’я та щасливої долі, а також провести навчальний рік цікаво та плідно.

Урочисті заходи з нагоди святкування Дня знань та Першого дзвоника пройшли у Новокалинівському ліцеї. Заступник директора з виховної роботи Новокалинівського ліцею Мирослава Федірко оголосила про початок свята. Кращі учні школи внесли Державний прапор України та прозвучав Державний Гімн. Школярі отримали благословення від о. Ярослава Фабіровського та о. Михайла Маслиган на гарне навчання. Першими привітали усіх зі святом 38 першокласників, а потім – випускники. Директор Новокалинівського ліцею Ганна Струс побажала учням успіхів у навчанні, цікавих уроків та мирного неба. Секретар міської ради Ярослава Каркач привітала учнів, освітян та батьків з початком навчального року та побажала мирного неба і подякувала за свято Богу та ЗСУ. Ведучими свята були Юрій Кулаковський та Ірина Цебенко.

Урочистості святкування Дня знань відбулись також і в Дублянському ліцеї. Староста Оксана Шабелько привітала учнів та освітян зі святом та побажав всім міцного здоров’я та мирного неба. До шкільної сім'ї ліцею приєднався 21 першокласник. Учні отримали благословення від о. Тараса Буня та о. Михайла Яремка. Заступник директора Галина Вайда привітала учнів, побажавши їм успіхів у навчанні та цікавих уроків.

Урочистості святкування Дня знань в Корналовицькій гімназії. Подвір’я заполонили школярі, їхні батьки та рідні, адже шкільна родина з радістю прийняла 8 першокласників, які як і годиться, були головними на святі знань. Староста села Петро Струс привітав присутніх зі святом та побажав учням гарних оцінок, наполегливості та старанності. Директорка гімназії Галина Ковальчук побажала усім мирного неба, гарного настрою на весь навчальний рік, блискучих успіхів і легких завдань.

Урочистості святкування Дня знань в Гординянській гімназії. Святкове дійство розпочалося молитвою, яку відслужив о. Олег Губик та окропив свяченою водою усіх присутніх на святі. Лунали вірші та пісні у виконанні учнів школи. З привітаннями та настановами до школярів звернулися директор гімназії Іван Совінський та староста села Марія Возняк. Цьогоріч гімназія радісно зустріла 8 першокласників.

Урочистості святкування Дня знань в Пинянській гімназії. Захід розпочався молитвою, яку відслужив о. Іван Куцик, побажавши усім мирного неба і цікавого навчання. З привітаннями та настановами до школярів звернулась директорка гімназії Оксана Ковальчук, яка побажала вчителям наснаги, щоб прийдешній  навчальний рік приніс все, що задумано, нехай втіляться плани і здійсняться мрії, учням, щоб перший шкільний рік, а за ним і всі наступні, був схожий на одну з глав дивовижної книги, повної чудес і нових відкриттів. 5 першокласників поповнили лави школярів Пинянської гімназії

Урочистості святкування Дня знань в Бабинській гімназії. З привітаннями та настановами до школярів звернулися директор гімназії Василь Дилин. На щасливий навчальний рік поблагословив школярів та вчителів отець Володимир. Перший дзвоник пролунав для 18 першокласників.

Після завершення урочистостей в усіх закладах освіти Новокалинівської територіальної громади переливчастий шкільний дзвінок покликав учнів на перший урок уже в новому навчальному році. Особливо пам’ятним він стане для першокласників, адже це їхній старт у велику Країну знань. Незабутнім він буде і для випускників, перед якими відкривається шлях у доросле життя.

pershyi dzvinok zaklady osvity Novykalynivskoi TH



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь