A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ВІТАННЯ НОВОКАЛИНІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 24.08.2022 00:01
Кількість переглядів: 411

Щиро вітаю Вас із визначним національним святом - Незалежності України! Чергову річницю незалежності ми зустрічаємо в умовах війни. Новини про ворожі обстріли, постійні сигнали повітряної тривоги затьмарюють це свято. Проте ми знаємо, що боремося за гідну справу, кожен на своєму фронті захищає рідну землю.

Цей день, що є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни.

День Незалежності – це свято єдності, гордості та великої відповідальності за майбутнє, вибороте найкращими синами українського народу. Здобувши незалежність, ми заявили про себе як про велику націю, варту зайняти гідне місце у світовій спільноті. Ми горді тим, що ми українці. Ми любимо свою мову, свою культуру, традиції, які будемо передавати своїм нащадкам.

Маючи на території громади військову частину, усвідомлюємо рівень відповідальності перед українським народом. Наші авіатори нині обстоюють мир на теренах України. І за це їм та усім захисникам хвала і слава. Усі ми є єдиними у прагненні сонячних днів та ранків, добра, відчуття самодостатності і можливості себе реалізувати. Хай це кожному вдається, а головне – не біймося йти вперед, пізнавати нове і робити нашу державу кращою.

Майбутнє України, примноження її здобутків, зміцнення державності залежить від кожного з нас, нашої націленості на боротьбу, патріотизму та наполегливої праці. Нас не зламає жоден ворог, бо наша сила – у нашій єдності! Ми не здамося! Не опустимо рук! Нас не залякати! Україна – самостійна, вільна, неподільна держава. І буде такою завжди!

Тож бажаю всім нам миру в країні і в душі, міцного здоров’я, невичерпної енергії і впевненості у власних силах, безмежного щастя і затишку у родинах, а найголовніше   єднання заради досягнення найзаповітнішого – процвітання України!

Щастя, добра, миру, щедрої долі та віри в себе й в Україну!

З повагою

очільник Новокалинівської територіальної громади

Богдан Юзвяк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь