A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ХРАМОВЕ СВЯТО НА ПАРАФІЇ ПРЕОБРАЖЕННЯ ГОСПОДНЬОГО У МІСТІ НОВИЙ КАЛИНІВ

Дата: 19.08.2022 15:30
Кількість переглядів: 585

“Преобразився Ти на горі, Христе Боже, показавши ученикам Твоїм славу Твою, скільки їм можна було. Нехай засяє і нам грішним світло Твоє присносущне. Молитвами Богородиці, Світлодавче, слава Тобі”.

19.08.2022 року парафіяни храму Преображення Господнього УГКЦ м. Новий Калинів відзначили храмове свято. Святкову Літургію очолив о.Василь Богдан (настоятель парафій с. Воютичі та с. Викоти). Йому співслужили священики: о. Олег Губик (настоятель парафії с. Гординя), о. Тарас Рисей (настоятель парафії м. Самбір) та о. Тарас Яворський (настоятель парафії м. Новий Калинів). Звертаючись до вірних, о. Василь привітав усіх присутніх із величним дванадцятим святом – Преображенням Господнім. У проповіді до присутніх отець привів приклад з прочитаного Євангелія та закликав до переосмислення свого гріховного життя та оновлення через покаяння для отримання вічних благ. Також, зауваживши, що ні мудра влада, ні сила, ні зброя не зможуть зупинити війну в Україні, а лише Божа сила та тверда віра в Бога може принести нам мир та спокій душі та в Україні. Настоятель храму отець Тарас Яворський подякував парафіянам за підтримку у будівництві святині та за всю роботу, яку вони жертвують для процвітання парафії.  

Після закінчення Літургії відбувся чин освячення води. Отець Тарас Яворський здійснив мирування вірян. На подвірї Храму відбулося мале освячення води та цьогорічних дарів природи: яблук, винограду, груш, які вірні принесли до Храму в святково прибраних кошиках. Із Божим благословенням, яке уділили парафіянам святі отці, новокалинівчани понесли освячені плоди до своїх осель.

Велика духовна радість наповнила серця усіх вірних!

KhRAMOVE SVIaTO NA PARAFII PREOBRAZhENNIa HOSODNOHO U MISTI NOVYI KALYNIV



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь