Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ БОГДАНА ЮЗВЯКА З ХРАМОВИМ СВЯТОМ ПАРАФІЯЛЬНІЙ ГРОМАДІ ХРАМУ СВЯТОГО РІВНОАПОСТОЛЬНОГО ВЕЛИКОГО КНЯЗЯ ВОЛОДИМИРА ПЦУ м. НОВИЙ КАЛИНІВ

Дата: 28.07.2022 09:17
Кількість переглядів: 815

Всечесний отче Ярославе, дорогі парафіяни храму Святого рівноапостольного великого князя Володимира ПЦУ м. Новий Калинів! Дозвольте від щирого серця привітати Вас із вашим Храмовим Святом.

Храмовий празник є важливим днем для парафіяльної спільноти, коли вона, а разом із нею вся Христова Церква, дякує Богові за всі ласки, одержані протягом року.

Саме на долю Святого рівноапостольного великого князя Володимира випало здійснити надзвичайно важливу і переломну у історії нашого народу подію – охрестити Київську Русь. Це символічне свято є днем нашої вищої національної єдності. Саме віра завжди була для українців життєдайною силою, яка допомагала вистояти в часи лихоліть і надавала сил рухатися далі на шляху процвітання рідної землі.

Сьогодні складаю щиру подяку Вам, отче Ярославе, та всім парафіянам, які своєю жертовною молитвою і щирою, жертовною працею розбудовували парафію. Нехай Господь, бачучи працю ваших рук та чуючи Вашу молитву, винагородить всіх Вас і нехай ця нагорода сторицею знайде кожного, хто її заслужив.

В цей непростий час бажаємо Вам не втратити ту божественну духовну силу, основою якої завжди була, є і буде християнська віра, адже вона скеровує нас на правильний шлях і додає віри у краще майбутнє.

Щиро просимо у Бога берегти наших воїнів, допомогти їм вигнати ворогів з української землі та повернути мир.

Нехай душевна чистота, мир та спокій, добро і достаток будуть у Ваших оселях, а слово Боже надасть усім Вам наснаги на добрі і благі діла в ім’я Господа і на благо України.

Щиро бажаю Вам щедрої Божої благодаті, духовної наснаги, міцного здоров’я,  миру, домашнього затишку та тепла.  Хай цей благословенний час Господньої ласки наповнить Ваші серця любов’ю, щирістю та надією на краще майбутнє.

З повагою

очільник Новокалинівської міської ради Богдан ЮЗВЯК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь