A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новокалинівська міська рада
Львівська область, Самбірський район

З ДНЕМ ДРУЗІВ! ЦІНУЙТЕ ЛЮДЕЙ, ЯКІ ПРИХОДЯТЬ В ТІ МОМЕНТИ, КОЛИ ПОГАНО НЕ ЇМ, А ВАМ!

Дата: 09.06.2022 08:04
Кількість переглядів: 817

Наші людські взаємини, які ми характеризуємо цим прекрасним словом, настільки унікальні, що ніяке інше слово просто не підійшло би. Дружба – це взаєморозуміння і безкорисливість, щирість і довіра, спільні інтереси і точки дотику. Друг ніколи не залишить у біді і завжди прийде на допомогу. Не буде байдужим, може тільки до дрібниць, які і так всім заважають.

Не залишає в біді своїх жителів і Новокалинівська територіальна громада, яка завжди приходить на допомогу тим, хто потребує підтримки.

У грудні 2016 року Новокалинівська територіальна громада виділила кошти у сумі 120 000,00 грн. на придбання житла дітям-сиротам, які проживають на території громади, а саме для родини Стефанко.

У 2019 році з бюджету міської ради було виділено 180 811,36 грн., а з  обласного бюджету – 216 973,64 грн., на придбання житла учасникам АТО (ООС), які мають дітей з інвалідністю (сім´я Ганьшин). А також на придбання житла учасникам АТО (ООС), які мають дітей з інвалідністю (сім´я Голяк) з міського бюджету виділено 228 275,45 грн. і з обласного бюджету – 273 930,54 грн.

На черзі закупівля двох квартир для жителів нашої громади. А саме для учасника АТО (ООС), який має дитину з інвалідністю та для дитини-сироти (учасниці АТО (ООС)).

Але, на превеликий жаль, війна внесла свої корективи… В даний час згідно Постанови КМУ №590 Про затвердження Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану міська рада не може надавати кошти на співфінансування придбання житла. Як тільки ситуація у країні стабілізується, ми відразу забезпечимо співфінансування на придбання житла для осіб згаданих вище. У час повномасштабної війни всі сили суспільства й держави мають бути спрямовані тільки на захист. І це – значні обмеження для усіх фундаментальних частин суспільного життя. Але зробимо все, щоб якнайшвидше повернутися до правил мирного часу.

В День друзів ми вітаємо всіх мешканці громади! Бажаємо Вам миру та всіх благ і нехай Ваша дружба ніколи не зникає! Зі святом Вас, друзі!

prydbannia zhytla dlia simei ATO (OOS) Novyi Kalyniv


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь